40 YILLIK DOKTORDAN HEMŞİRELERE SÜRPRİZ

GÜNDEM 14.05.2020 - 15:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4593+ kez okundu.
 

40 YILLIK DOKTORDAN HEMŞİRELERE SÜRPRİZ

İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi’nin Piraziz’li doktoru Nükleer Tıp Uzmanı Dr. Necati Yılmaz, 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle, hastanede çalışan hemşireleri güllerle karşıladı.
Gaziosmanpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde mesaiye gelen hemşirelere sürpriz yapan 40 yıllık Uzman Doktor Necati Yılmaz hemşirelerin günlerini kutlayarak, kendilerine gül verdi. Yılmaz, 12 Mayıs Hemşireler Günü'nün 1964 yılından beri kutlandığını hatırlatarak, “Yollarına gül serdik. Vefakar, cefakar, doğumda el, ölümde yas tutan, 365 gün 24 saat, bayramda, tatil günlerinde görev yapan, ancak maddi ve manevi tam karşılığını alamayan hemşire ve ebelerimizin günlerini kutluyoruz. Hemşire ve ebelerimize çok önem veriyoruz. Hemşireler, hekimlerimizin sağ koludur. Hemşirelerimizle, ebelerimizle, hekimlerimizle biz bir sağlık ordusuyuz” diye konuştu. Hemşireler adına ise hastanenin Başhemşiresi, “Necati Bey’in bize gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine hemşire arkadaşlar adına teşekkür ediyoruz” dedi.  
İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi’nin Piraziz’li doktoru Nükleer Tıp Uzmanı Dr. Necati Yılmaz, 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle, hastanede çalışan hemşireleri güllerle karşıladı.

Gaziosmanpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde mesaiye gelen hemşirelere sürpriz yapan 40 yıllık Uzman Doktor Necati Yılmaz hemşirelerin günlerini kutlayarak, kendilerine gül verdi. Yılmaz, 12 Mayıs Hemşireler Günü'nün 1964 yılından beri kutlandığını hatırlatarak, “Yollarına gül serdik. Vefakar, cefakar, doğumda el, ölümde yas tutan, 365 gün 24 saat, bayramda, tatil günlerinde görev yapan, ancak maddi ve manevi tam karşılığını alamayan hemşire ve ebelerimizin günlerini kutluyoruz. Hemşire ve ebelerimize çok önem veriyoruz. Hemşireler, hekimlerimizin sağ koludur. Hemşirelerimizle, ebelerimizle, hekimlerimizle biz bir sağlık ordusuyuz” diye konuştu.

Hemşireler adına ise hastanenin Başhemşiresi, “Necati Bey’in bize gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine hemşire arkadaşlar adına teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.