KOMAGENE’DE RAMAZAN KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 04.05.2020 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3499+ kez okundu.
 

KOMAGENE’DE RAMAZAN KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Ramazan ayında sofralarımız birbirinden leziz lezzetlerle şenleniyor ve bereketleniyor. Komagene Bulancak bayii temsilcisi Muhammet Akif Aydın; 11 Ay’ın sultanı ramazana müthiş bir kampanya ile girdiklerini duyurdu.
Çiğ köfte tüketiminin her geçen gün arttığı ülkemizde çiğ köfte severlerden aldıkları talepler doğrultusunda her ayın 15’i yapmış oldukları fazladan +%50 bedava kampanyasını tüm Ramazan ayına yayarak ramazan sofralarını şenlendirmek ve çiğ köfte severleri ramazan ayında çiğ köfteye doyurmayı hedeflediklerini belirtti. Aydın, şimdiden olumlu geri dönüşler aldıklarını ve güzel bir ramazan geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Komagene helal çiğ köfte satışı ve hijyenik şartlarda sunduğu hizmeti ile marka ağını ve güvenilirliğini her gün artırarak sofralarının vazgeçilmezlerinden biri oldu. Aydın yaptığı açıklamada, “Komagene çiğköftede içeriğinde bulundurduğu ceviz, badem, fındık ve fıstığın yanı sıra 27 çeşit baharat ile de oldukça yüksek besin değerlerine sahip ve aynı zamanda içerisinde bulundurduğu bulgur tokluk hissi vermekte. Bu ramazanda fazladan +%50 Bedava çiğ köfte ile ramazan bereketi sofralarınızı süslerken sizde çiğ köfteye doymanın hazzını yaşayabilirsiniz” dedi.  
Ramazan ayında sofralarımız birbirinden leziz lezzetlerle şenleniyor ve bereketleniyor. Komagene Bulancak bayii temsilcisi Muhammet Akif Aydın; 11 Ay’ın sultanı ramazana müthiş bir kampanya ile girdiklerini duyurdu.

Çiğ köfte tüketiminin her geçen gün arttığı ülkemizde çiğ köfte severlerden aldıkları talepler doğrultusunda her ayın 15’i yapmış oldukları fazladan +%50 bedava kampanyasını tüm Ramazan ayına yayarak ramazan sofralarını şenlendirmek ve çiğ köfte severleri ramazan ayında çiğ köfteye doyurmayı hedeflediklerini belirtti.

Aydın, şimdiden olumlu geri dönüşler aldıklarını ve güzel bir ramazan geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Komagene helal çiğ köfte satışı ve hijyenik şartlarda sunduğu hizmeti ile marka ağını ve güvenilirliğini her gün artırarak sofralarının vazgeçilmezlerinden biri oldu.

Aydın yaptığı açıklamada, “Komagene çiğköftede içeriğinde bulundurduğu ceviz, badem, fındık ve fıstığın yanı sıra 27 çeşit baharat ile de oldukça yüksek besin değerlerine sahip ve aynı zamanda içerisinde bulundurduğu bulgur tokluk hissi vermekte. Bu ramazanda fazladan +%50 Bedava çiğ köfte ile ramazan bereketi sofralarınızı süslerken sizde çiğ köfteye doymanın hazzını yaşayabilirsiniz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.