HAYDİ BULANCAK, 23 NİSAN’I NEŞE İÇİNDE KUTLAYALIM

GÜNDEM 22.04.2020 - 18:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2936+ kez okundu.
 

HAYDİ BULANCAK, 23 NİSAN’I NEŞE İÇİNDE KUTLAYALIM

Haydi Bulancak, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 100. yıl coşkusuyla kutlamak için balkon ve pencerelerimizi süsler ile bayrama hazırlayalım.
Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, bu yıl okul bahçelerinde değil, evlerde yapılacak. Bayram coşkusunu eve taşımak isteyen bazı çocuklar ve vatandaşlar, daha şimdiden balkon ve pencerelerini Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donattı. Ayrıca 23 Nisan 2020'de saat tam 21.00'da çok özel bir an yaşanacak. Meclis'in yüzüncü yaşına özel olarak o an televizyonlar canlı yayına geçecek. Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, tam saat 21.00'de İstiklal Marşı'nı okuyacak. Meclis Başkanı Mustafa Şentop da aynı anda Meclis bahçesinden İstiklal Marşı'nı okuyacak. MECLİS BAŞKANI'NDAN VATANDAŞA ÇAĞRI Meclis Başkanı Mustafa Şentop daha önce yaptığı açıklamalarda "23 Nisan günü saat 21.00'de evlerimizden, balkonlarımızdan İstiklal Marşı'nı okuyalım" diye bir çağrıda bulunmuştu.  
Haydi Bulancak, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 100. yıl coşkusuyla kutlamak için balkon ve pencerelerimizi süsler ile bayrama hazırlayalım.

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, bu yıl okul bahçelerinde değil, evlerde yapılacak.

Bayram coşkusunu eve taşımak isteyen bazı çocuklar ve vatandaşlar, daha şimdiden balkon ve pencerelerini Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donattı. Ayrıca 23 Nisan 2020'de saat tam 21.00'da çok özel bir an yaşanacak. Meclis'in yüzüncü yaşına özel olarak o an televizyonlar canlı yayına geçecek. Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, tam saat 21.00'de İstiklal Marşı'nı okuyacak. Meclis Başkanı Mustafa Şentop da aynı anda Meclis bahçesinden İstiklal Marşı'nı okuyacak.

MECLİS BAŞKANI'NDAN VATANDAŞA ÇAĞRI

Meclis Başkanı Mustafa Şentop daha önce yaptığı açıklamalarda "23 Nisan günü saat 21.00'de evlerimizden, balkonlarımızdan İstiklal Marşı'nı okuyalım" diye bir çağrıda bulunmuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.