MÜDÜR ODASI ATÖLYE OLDU

GÜNDEM 21.04.2020 - 17:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3596+ kez okundu.
 

MÜDÜR ODASI ATÖLYE OLDU

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Piraziz Öğretmenevi ASO faaliyetleri geçici süreyle askıya alındığından, Kurum Müdürü Kadir Aydın, makam odasında Piraziz HEM tarafından durmaksızın devam eden maske üretimine destek amacıyla çalışmaya başladı. Piraziz HEM bünyesinde bizzat maske üretimlerine katılan Müdür Aydın, kalan zamanında da makam odasında maske paketleyerek hazır hale getiriyor. Piraziz İlçe Milli Eğitim müdürlüğü “Müdürümüz Kadir Aydın’a bu özverili ve anlamlı çalışması için gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Piraziz Öğretmenevi ASO faaliyetleri geçici süreyle askıya alındığından, Kurum Müdürü Kadir Aydın, makam odasında Piraziz HEM tarafından durmaksızın devam eden maske üretimine destek amacıyla çalışmaya başladı.

Piraziz HEM bünyesinde bizzat maske üretimlerine katılan Müdür Aydın, kalan zamanında da makam odasında maske paketleyerek hazır hale getiriyor. Piraziz İlçe Milli Eğitim müdürlüğü “Müdürümüz Kadir Aydın’a bu özverili ve anlamlı çalışması için gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.