AŞKLARI ENGEL TANIMADI

GÜNDEM 02.03.2020 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2678+ kez okundu.
 

AŞKLARI ENGEL TANIMADI

Bulancak Engelliler Derneği Üyesi omurilik felçli Elif Çapan, sağlıklı bir birey olan İbrahim Obcesoy ile dünya evine girdi.
6 yıldır ilişkilerini sürdüren çift, Çapan’ın engelinin sorun teşkil etmediğini ve bir yuva kurmak için dünya evine girdiklerini söylediler. Birbirlerine duyduklarını sevginin engel tanımadığını söyleyen genç çift, aldıkları evlenme kararı sonrası Bulancak Engelliler Derneğinde gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine ilk adımı attılar. Genç çiftin nikah şahitliklerini dernek üyeleri yaparken, nikahlarını ise Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar kıydı. Dernek Başkanı Mehmet Muslu, “Dernek üyemiz Elif Çapan’ın engeli bu iki gencimizin sevgisine engel olmadı. Bizlerin şahitliği ile iki güzel kardeşimizi dünya evine uğurladık. Kendilerine mutlu ve mesut bir yaşam diliyoruz” dedi.
Bulancak Engelliler Derneği Üyesi omurilik felçli Elif Çapan, sağlıklı bir birey olan İbrahim Obcesoy ile dünya evine girdi.

6 yıldır ilişkilerini sürdüren çift, Çapan’ın engelinin sorun teşkil etmediğini ve bir yuva kurmak için dünya evine girdiklerini söylediler. Birbirlerine duyduklarını sevginin engel tanımadığını söyleyen genç çift, aldıkları evlenme kararı sonrası Bulancak Engelliler Derneğinde gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine ilk adımı attılar. Genç çiftin nikah şahitliklerini dernek üyeleri yaparken, nikahlarını ise Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar kıydı.

Dernek Başkanı Mehmet Muslu, “Dernek üyemiz Elif Çapan’ın engeli bu iki gencimizin sevgisine engel olmadı. Bizlerin şahitliği ile iki güzel kardeşimizi dünya evine uğurladık. Kendilerine mutlu ve mesut bir yaşam diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.