Tamtakır Muhabbet sahneye çıktı

GÜNDEM 27.02.2020 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3777+ kez okundu.
 

Tamtakır Muhabbet sahneye çıktı

Tiyatro Pikola tarafından sahnelenen Tamtakır Muhabbet adlı oyun 26 Şubat Çarşamba günü ilk gösterimini yaptı.
Bülent Mutlu’nun yazıp yönettiği oyunda Vediye Temür, Tekin Bingöl, İsmail Şardağ ve Bülent Mutlu yer aldı. Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda sahne alan oyun tek perde komedi olarak oynandı. Bulancaklı tiyatro severlerin ilgi gösterdiği oyun sonrasında yazar ve yönetmen Bülent Mutlu, “Bulancak’ta ve Giresun’da kendi yazdığım oyunumuz ile tiyatro severlerden ilgi gördük. Gelecek hafta yine burada oyunumuzu sahneleyeceğiz. Bulancaklı tiyatro severlere bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim” dedi.
Tiyatro Pikola tarafından sahnelenen Tamtakır Muhabbet adlı oyun 26 Şubat Çarşamba günü ilk gösterimini yaptı.

Bülent Mutlu’nun yazıp yönettiği oyunda Vediye Temür, Tekin Bingöl, İsmail Şardağ ve Bülent Mutlu yer aldı. Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda sahne alan oyun tek perde komedi olarak oynandı.

Bulancaklı tiyatro severlerin ilgi gösterdiği oyun sonrasında yazar ve yönetmen Bülent Mutlu, “Bulancak’ta ve Giresun’da kendi yazdığım oyunumuz ile tiyatro severlerden ilgi gördük. Gelecek hafta yine burada oyunumuzu sahneleyeceğiz. Bulancaklı tiyatro severlere bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.