‘Hizmetlerimiz devam edecek’

GÜNDEM 31.01.2020 - 17:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3080+ kez okundu.
 

‘Hizmetlerimiz devam edecek’

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla kurulan ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi’ çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Vatandaşlardan gelen talepler üzerine programlanan ekipler yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler tarafından; Yaşlı ve kimsesiz birçok vatandaşın evinde temizlik işlemi gerçekleştirildi. Ev temizliği için başvuran yaşlı ve bakıma muhtaç teyzemizin evi temizlendi, aynı zamanda hastanede ziyaret edilerek kendisine sosyal ve psikolojik destek verildi. Kuaför ekibi engelli ve yaşlı vatandaşların evine giderek kişisel bakım hizmeti sundu. Bazı vatandaşlarımıza erzak,  hasta bezi verildi. Maddi durumu iyi olmayan iki aileye eşya yardımında bulunuldu. On üç vatandaş engelli rampalı araç ile evlerinden alınarak gitmek istedikleri adrese taşımaları yapıldı. Öte yandan, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğüne başvuran birçok vatandaşa ilaç yardımı yapılmış olup, on vatandaşımıza psikolojik destek hizmeti verildi. Altmış vatandaşımıza ise pansuman, enjeksiyon ve diyabet ölçümü uygulandı. Vatandaşlar, aldıkları hizmetten son derece memnun kalırken, uygulamayı hayata geçiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla kurulan ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi’ çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine programlanan ekipler yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler tarafından; Yaşlı ve kimsesiz birçok vatandaşın evinde temizlik işlemi gerçekleştirildi. Ev temizliği için başvuran yaşlı ve bakıma muhtaç teyzemizin evi temizlendi, aynı zamanda hastanede ziyaret edilerek kendisine sosyal ve psikolojik destek verildi. Kuaför ekibi engelli ve yaşlı vatandaşların evine giderek kişisel bakım hizmeti sundu. Bazı vatandaşlarımıza erzak,  hasta bezi verildi. Maddi durumu iyi olmayan iki aileye eşya yardımında bulunuldu. On üç vatandaş engelli rampalı araç ile evlerinden alınarak gitmek istedikleri adrese taşımaları yapıldı.

Öte yandan, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğüne başvuran birçok vatandaşa ilaç yardımı yapılmış olup, on vatandaşımıza psikolojik destek hizmeti verildi. Altmış vatandaşımıza ise pansuman, enjeksiyon ve diyabet ölçümü uygulandı.

Vatandaşlar, aldıkları hizmetten son derece memnun kalırken, uygulamayı hayata geçiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.