İskelenin de bariyerleri çalınmış

GÜNDEM 31.12.2019 - 16:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2657+ kez okundu.
 

İskelenin de bariyerleri çalınmış

Bulancak iskelesi Bulancaklı için vazgeçilmez hava alma alanındır.
Bulancak belediyesi tarafından yapılan son çalışmalardan sonra iskelenin kenarlarına koruyucu demir bariyerler yapılmıştı. Özellikle yazın denize girenler için tekne bağlanan pedalların(merdivenlerin denize yakın olan kısmı) uç tarafına yapılan çıkma aparatının biri yerinden sökülerek alınmış. Yine aynı yerdeki haber fotosunda görüldüğü gibi, balık tutanların destek aldığı demir bariyerin kenar koruyucusu ve telleri de alınmış. Alınmış diyoruz, kimse durup dururken, bu aparatları niye alsın ki? Birisinin ya da birilerinin işine yarayacak ki, hazır olan bu demir aparatı alarak işinde kullanmışlardır. Biz öyle sanıyoruz!
Bulancak iskelesi Bulancaklı için vazgeçilmez hava alma alanındır.

Bulancak belediyesi tarafından yapılan son çalışmalardan sonra iskelenin kenarlarına koruyucu demir bariyerler yapılmıştı. Özellikle yazın denize girenler için tekne bağlanan pedalların(merdivenlerin denize yakın olan kısmı) uç tarafına yapılan çıkma aparatının biri yerinden sökülerek alınmış. Yine aynı yerdeki haber fotosunda görüldüğü gibi, balık tutanların destek aldığı demir bariyerin kenar koruyucusu ve telleri de alınmış. Alınmış diyoruz, kimse durup dururken, bu aparatları niye alsın ki?

Birisinin ya da birilerinin işine yarayacak ki, hazır olan bu demir aparatı alarak işinde kullanmışlardır. Biz öyle sanıyoruz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.