150 öğretmen doğa yürüyüşüne çıktı

GÜNDEM 21.11.2019 - 16:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2460+ kez okundu.
 

150 öğretmen doğa yürüyüşüne çıktı

Bulancak’ta seminer dönemi programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu katılımın gönüllü olduğu 150 öğretmen doğa yürüyüşüne katıldı.
Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde başlayan doğa yürüyüşü Bulancak Dikmen tepesine ve ardından Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır Ortaokulu bahçesinde son buldu. Bulancak Öğretmenevi Müdürlüğü ve Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır Ortaokul müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleşen yürüyüşe katılan öğretmenlere hamsi ikram edildi. Yürüyüşe başta İlçe Milli Eğitim Müdür Şenel Bulut, Şube Müdürü İsmail Sarıgül, Öğretmenevi Müdürü Menderes Yüksel, okul müdürleri ve 150’ye yakın öğretmen katıldı. Katılımcılar gidiş geliş 8 kilometre uzunluğundaki parkuru tamamladı. Yürüyüş öncesi açıklamalarda bulunan İlçe  Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, “Bun hep beraber spor etkinliğini gerçekleştiriyoruz. Çünkü öğretmenlerimizin içindeki estetik ruhu fırçalarından döküldüğü gibi mesleğini icra ederken öğrencilerin yüreklerine dokunuyor. Sporda da bir arada olmak istedik. Bence öğretmenim diyebilmek ve öğretmenlik mesleğini yapabilmek Dünya'da gıpta edilecek en güzel işlerden bir tanesidir” dedi. Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Erol Küçük, "Eskiden beri doğayı seviyorum. Daha önce yapılan yürüyüşlere de katıldım. Öğretmen arkadaşlarla beraber idarecilerimizle yürüyüşe katıldık. Gayet güzel oldu. Havada güzel katılan herkese teşekkür ediyorum. Yürüyüşlerde zorlanmadım. Tahmini 8 ile 10 kilometre yürüdük ama güzeldi” diye konuştu.
Bulancak’ta seminer dönemi programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu katılımın gönüllü olduğu 150 öğretmen doğa yürüyüşüne katıldı.

Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde başlayan doğa yürüyüşü Bulancak Dikmen tepesine ve ardından Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır Ortaokulu bahçesinde son buldu. Bulancak Öğretmenevi Müdürlüğü ve Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır Ortaokul müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleşen yürüyüşe katılan öğretmenlere hamsi ikram edildi.

Yürüyüşe başta İlçe Milli Eğitim Müdür Şenel Bulut, Şube Müdürü İsmail Sarıgül, Öğretmenevi Müdürü Menderes Yüksel, okul müdürleri ve 150’ye yakın öğretmen katıldı. Katılımcılar gidiş geliş 8 kilometre uzunluğundaki parkuru tamamladı. Yürüyüş öncesi açıklamalarda bulunan İlçe  Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, “Bun hep beraber spor etkinliğini gerçekleştiriyoruz. Çünkü öğretmenlerimizin içindeki estetik ruhu fırçalarından döküldüğü gibi mesleğini icra ederken öğrencilerin yüreklerine dokunuyor. Sporda da bir arada olmak istedik. Bence öğretmenim diyebilmek ve öğretmenlik mesleğini yapabilmek Dünya'da gıpta edilecek en güzel işlerden bir tanesidir” dedi.

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Erol Küçük, "Eskiden beri doğayı seviyorum. Daha önce yapılan yürüyüşlere de katıldım. Öğretmen arkadaşlarla beraber idarecilerimizle yürüyüşe katıldık. Gayet güzel oldu. Havada güzel katılan herkese teşekkür ediyorum. Yürüyüşlerde zorlanmadım. Tahmini 8 ile 10 kilometre yürüdük ama güzeldi” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.