10 Kasım Atatürk’ü Anma programı yarın

GÜNDEM 08.11.2019 - 17:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2909+ kez okundu.
 

10 Kasım Atatürk’ü Anma programı yarın

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yılı anma programı belli oldu.
Bulancak Lokmam Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programının ilk töreni 10 Kasım Pazar günü(yarın) Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 08.45’de Atatürk anıtına çelenk sunma ile başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile buradaki program sona erecek. Program daha sonra Bulancak İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapılacak olan törenle devam edecek. Burada saat 09.30’da saygı duruşu ve istiklal marşını okunması sonrası Atatürk’ü Anma Günü konuşması yapılacak. Konuşmadan sonra da “Mustafa Kemaller Tükenmez” şiiri okunacak. Video gösterisi, oratoryo gösterisi. “Nasıl söylerim senin öldüğünü, nasıl” adlı şarkı. Atatürk’ün sevdiği türkülerin seslendirilmesi, anam günü için ilçe genelinde düzenlene resim, kompozisyon ve şiir dalında derece alanlara ödül verilmesi ile program sona erecek.
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yılı anma programı belli oldu.

Bulancak Lokmam Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programının ilk töreni 10 Kasım Pazar günü(yarın) Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 08.45’de Atatürk anıtına çelenk sunma ile başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile buradaki program sona erecek. Program daha sonra Bulancak İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapılacak olan törenle devam edecek.

Burada saat 09.30’da saygı duruşu ve istiklal marşını okunması sonrası Atatürk’ü Anma Günü konuşması yapılacak. Konuşmadan sonra da “Mustafa Kemaller Tükenmez” şiiri okunacak. Video gösterisi, oratoryo gösterisi. “Nasıl söylerim senin öldüğünü, nasıl” adlı şarkı. Atatürk’ün sevdiği türkülerin seslendirilmesi, anam günü için ilçe genelinde düzenlene resim, kompozisyon ve şiir dalında derece alanlara ödül verilmesi ile program sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.