Mahalleli anlattı, Başkan Şenlikoğlu tek tek not aldı

GÜNDEM 05.11.2019 - 16:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2509+ kez okundu.
 

Mahalleli anlattı, Başkan Şenlikoğlu tek tek not aldı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehir genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyip, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, incelemelerde bulunduğu saha çalışmalarının ardından Küçükköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek, onların taleplerini dinledi ve fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşların, belediye yönetimine aktif katılımını önemseyen Şenlikoğlu, Küçükköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile yapılan toplantıda şunları kaydetti: “Her mahallemizin röntgenini çekiyoruz. Elimizde olan imkânları ortaya koyarak mahallelerimizde acil ihtiyaç bekleyen sorunları tespit ediyoruz. Bulduğumuz her fırsatta sizlerle buluşmak ta bu işin en önemli parçası. Bizler mahallemizin sorunlarına vakıf olsak ta sizlerin söylemlerini tek tek dinleyip yol haritamıza mutlaka ekleyeceğiz. Giresun’u birlikte yönetmek için bu görev talip olduk. Küçükköy Mahallesinin yıllardır yapılmayı beklenen altyapı sorunu var. Bu sorunu çözüme kavuşturmak için teknik arkadaşlarımız ile görüşeceğiz. Ne yapılabilir konusunda ortak bir fikirde buluşup gerekli çalışmaları yapacağız. Çocuk oyun parkı talebinizi de notlarım arasına aldım. Onu da kısa sürede yapıp çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Sizlerden aldığımız güç ile aşamadığımız hiçbir zorluk olmayacağını düşünüyor ve davetiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehir genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyip, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, incelemelerde bulunduğu saha çalışmalarının ardından Küçükköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek, onların taleplerini dinledi ve fikir alışverişinde bulundu.

Vatandaşların, belediye yönetimine aktif katılımını önemseyen Şenlikoğlu, Küçükköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile yapılan toplantıda şunları kaydetti: “Her mahallemizin röntgenini çekiyoruz. Elimizde olan imkânları ortaya koyarak mahallelerimizde acil ihtiyaç bekleyen sorunları tespit ediyoruz. Bulduğumuz her fırsatta sizlerle buluşmak ta bu işin en önemli parçası. Bizler mahallemizin sorunlarına vakıf olsak ta sizlerin söylemlerini tek tek dinleyip yol haritamıza mutlaka ekleyeceğiz. Giresun’u birlikte yönetmek için bu görev talip olduk. Küçükköy Mahallesinin yıllardır yapılmayı beklenen altyapı sorunu var. Bu sorunu çözüme kavuşturmak için teknik arkadaşlarımız ile görüşeceğiz. Ne yapılabilir konusunda ortak bir fikirde buluşup gerekli çalışmaları yapacağız. Çocuk oyun parkı talebinizi de notlarım arasına aldım. Onu da kısa sürede yapıp çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Sizlerden aldığımız güç ile aşamadığımız hiçbir zorluk olmayacağını düşünüyor ve davetiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.