Final Okulları temel attı

GÜNDEM 04.11.2019 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3919+ kez okundu.
 

Final Okulları temel attı

Bulancak’ta eğitim öğretim hayatına başlayacak olan Final Okulları resmi açılış törenini 1 Kasım Cuma günü büyük bir katılım ile yaptı.
Bulancak Pazarsuyu Emecen mevkiinde 5 dönüm arazi üzerine yapılacak olan Final Okulları, 20 milyon liraya mal olacak. Emekli öğretmen Halil Çakır, bir grup öğretmen ve işadamları tarafından eğitime kazandırılacak olan Final Okulları’nın açılışına AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu,  İl Müftüsü Muhitin Oral, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgün, İYİ Parti İlçe Başkanı Nesim Çelik, Bulancak Belediye Başkan Yardımcıları Emrullah Guguk, Bahtiyar Hüsem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Nüfus Müdür Erol Küçükyıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer, İl Genel Meclis Üyeleri Abdüsselam Çağrıcı, Mustafa Karakaya, Metin Beyaz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Protokol konuşmalarının ardından katılımcılara teşekkür eden Final Okulları Kurucularından Halil Çakır, “Final Okullarımızın ülkemize, Giresun’a ve Bulancak’a hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmalardan sonra İl Müftüsü Muhittin Oral’ın, yaptığı açılış duası ile birlikte kurban kesildi. Daha sonra açılışa katılanlar okulun yapılan bölümleri gezerek bilgi aldı. Yemek ikramı ile program sona erdi. Final okulları 5 dönüm arazi üzerinde 5 kat, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi, spor kompleksi, sosyal alanları, cep sineması gibi alanları ile 700 öğrenci kapasiteli olacak. Final Okulları 2020-2021 eğitim öğretim döneminde ilk öğrencileri ile eğitime başlayacak.
Bulancak’ta eğitim öğretim hayatına başlayacak olan Final Okulları resmi açılış törenini 1 Kasım Cuma günü büyük bir katılım ile yaptı.

Bulancak Pazarsuyu Emecen mevkiinde 5 dönüm arazi üzerine yapılacak olan Final Okulları, 20 milyon liraya mal olacak. Emekli öğretmen Halil Çakır, bir grup öğretmen ve işadamları tarafından eğitime kazandırılacak olan Final Okulları’nın açılışına AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu,  İl Müftüsü Muhitin Oral, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgün, İYİ Parti İlçe Başkanı Nesim Çelik, Bulancak Belediye Başkan Yardımcıları Emrullah Guguk, Bahtiyar Hüsem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Nüfus Müdür Erol Küçükyıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer, İl Genel Meclis Üyeleri Abdüsselam Çağrıcı, Mustafa Karakaya, Metin Beyaz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Protokol konuşmalarının ardından katılımcılara teşekkür eden Final Okulları Kurucularından Halil Çakır, “Final Okullarımızın ülkemize, Giresun’a ve Bulancak’a hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra İl Müftüsü Muhittin Oral’ın, yaptığı açılış duası ile birlikte kurban kesildi. Daha sonra açılışa katılanlar okulun yapılan bölümleri gezerek bilgi aldı. Yemek ikramı ile program sona erdi. Final okulları 5 dönüm arazi üzerinde 5 kat, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi, spor kompleksi, sosyal alanları, cep sineması gibi alanları ile 700 öğrenci kapasiteli olacak. Final Okulları 2020-2021 eğitim öğretim döneminde ilk öğrencileri ile eğitime başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.