Okulların açılış programı belli oldu

GÜNDEM 05.09.2019 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4169+ kez okundu.
 

Okulların açılış programı belli oldu

2019-2020 eğitim ve öğretim döneminin açılış programı belli oldu. Yaklaşık 15 bin öğrencinin okula başlayacağı 9 Eylül 2019 Pazartesi günü Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği program Bulancak Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu’nda yapılacak.
9 Eylül Pazartesi günü Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 10.00’da başlayacak olan programda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulacak. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile buradaki program tamamlanacak. Program daha sonra Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu’nda devam edecek. Burada saat 10.30’da başlayacak programda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile program devam edecek. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un mesajının okuması sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, eğitim öğretim yılı konuşmasını yapacak. Bu konuşmadan sonra Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna bir konuşma yapacak. Daha sonra eğitim öğretim yılı ile ilgili şiirler okunacak. Müzikli dans gösterimi, 4. Sınıf öğrencilerinin 1. Sınıf öğrencilerine çiçek vermesi, halk oyunları, temsili ders başlama zilinin çalması, sınıf ziyaretleri, kitap dağıtımı ile program sona erecek. 
2019-2020 eğitim ve öğretim döneminin açılış programı belli oldu. Yaklaşık 15 bin öğrencinin okula başlayacağı 9 Eylül 2019 Pazartesi günü Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği program Bulancak Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu’nda yapılacak.

9 Eylül Pazartesi günü Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 10.00’da başlayacak olan programda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulacak. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile buradaki program tamamlanacak.

Program daha sonra Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu’nda devam edecek. Burada saat 10.30’da başlayacak programda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile program devam edecek. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un mesajının okuması sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, eğitim öğretim yılı konuşmasını yapacak.

Bu konuşmadan sonra Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna bir konuşma yapacak. Daha sonra eğitim öğretim yılı ile ilgili şiirler okunacak. Müzikli dans gösterimi, 4. Sınıf öğrencilerinin 1. Sınıf öğrencilerine çiçek vermesi, halk oyunları, temsili ders başlama zilinin çalması, sınıf ziyaretleri, kitap dağıtımı ile program sona erecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.