‘Şehrimiz için çok çalışacağız’

GÜNDEM 28.08.2019 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3020+ kez okundu.
 

‘Şehrimiz için çok çalışacağız’

Giresun Belediyesi şehir genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Aksu Mahallesi’nde başlatılan geniş kapsamlı kaldırım ve sıcak asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor. Yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yerinde inceleyerek ilgili birim müdürlerinden bilgiler aldı. Şehrimiz için çalışıyor, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz diyen Başkan Şenlikoğlu çalışmalar hakkında şunları söyledi; Aksu Mahallesi’nde devam eden kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Başlattığımız çalışmalardan dolayı vatandaşlarımızın duymuş oldukları memnuniyet bizleri mutlu ediyor. Bir ekibimiz Pazar Caddesi üzerinde kaldırım yapıyor. Bir başka ekibimizde 47 Nolu Sokak’ta geniş kapsamlı asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz gün ise ekiplerimiz yine aynı bölgede bulunan Hande ve Ayvalık Sokak ile 48 Nolu Sokak’ı asfaltladı. Vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilmek için bölgede geniş kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından şehrimizin farklı cadde ve sokaklarında asfalt çalışmalarımız belirli program dahilinde devam edecek.” Saha çalışmalarına büyük önem veren ve hemen hemen tüm çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şenlikoğlu, belediyeye ait Batlama Şantiyesi Konkasör Tesisleri’nde de bazı incelemeler de bulunarak, yapılan üretimleri yerinde inceleyip bazı bilgiler aldı.
Giresun Belediyesi şehir genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Aksu Mahallesi’nde başlatılan geniş kapsamlı kaldırım ve sıcak asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor.

Yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yerinde inceleyerek ilgili birim müdürlerinden bilgiler aldı.

Şehrimiz için çalışıyor, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz diyen Başkan Şenlikoğlu çalışmalar hakkında şunları söyledi; Aksu Mahallesi’nde devam eden kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Başlattığımız çalışmalardan dolayı vatandaşlarımızın duymuş oldukları memnuniyet bizleri mutlu ediyor. Bir ekibimiz Pazar Caddesi üzerinde kaldırım yapıyor. Bir başka ekibimizde 47 Nolu Sokak’ta geniş kapsamlı asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz gün ise ekiplerimiz yine aynı bölgede bulunan Hande ve Ayvalık Sokak ile 48 Nolu Sokak’ı asfaltladı. Vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilmek için bölgede geniş kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından şehrimizin farklı cadde ve sokaklarında asfalt çalışmalarımız belirli program dahilinde devam edecek.”

Saha çalışmalarına büyük önem veren ve hemen hemen tüm çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şenlikoğlu, belediyeye ait Batlama Şantiyesi Konkasör Tesisleri’nde de bazı incelemeler de bulunarak, yapılan üretimleri yerinde inceleyip bazı bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.