15 Temmuz Şehitleri anısına pilav dağıtıldı

GÜNDEM 12.07.2019 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3547+ kez okundu.
 

15 Temmuz Şehitleri anısına pilav dağıtıldı

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Şehitleri Anma’ etkinlikleri Keşap’ta vatandaşın yoğun katılımıyla Merkez Yeni Cami’de gerçekleştirildi.
Keşap Merkez Yeni Cami’ de 15 Temmuz nedeniyle Cuma namazından önce Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve hatim duası ile mevlidi şerif okundu. Namaz sonrası ise pilav, et ve tulumba yemek ikramı yapıldı.  Yoğun katılımla düzenlenen etkinliğe Keşap Kaymakamı Osman Acar,  Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Başkan Yardımcısı, daire amirleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “15 Temmuz gecesi yapılan hain kalkışmaya tek yürek olup kenetlendik. Direndik, kalkışmaya izin vermedik. Büyük bir millet olduğumuzu ne destanlar yazabileceğimizi bir kez daha gösterdik. 15 Temmuz'u unutmamak, şehitlerimizi hatırlamak adına, kahramanlık gösteren gazilerimiz adına etkinlikler düzenliyoruz. Tüm şehitlerimizin, bilhassa demokrasi şehitlerimizin Allah mekânlarını cennet etsin. Gazilerimize Allah uzun ömürler versin. “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Şehitleri Anma Etkinlikleri” kapsamında 15 Temmuz Pazartesi Günü Bir Sevdadır Keşap Caddesinde saat: 20:00 de yapılacak olan anma programına tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Tekrardan vatan ve millet uğrunda gözünü kırpmadan canını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, şehit ailelerimize sabır ve metanet diliyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.  
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Şehitleri Anma’ etkinlikleri Keşap’ta vatandaşın yoğun katılımıyla Merkez Yeni Cami’de gerçekleştirildi.

Keşap Merkez Yeni Cami’ de 15 Temmuz nedeniyle Cuma namazından önce Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve hatim duası ile mevlidi şerif okundu. Namaz sonrası ise pilav, et ve tulumba yemek ikramı yapıldı.  Yoğun katılımla düzenlenen etkinliğe Keşap Kaymakamı Osman Acar,  Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Başkan Yardımcısı, daire amirleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “15 Temmuz gecesi yapılan hain kalkışmaya tek yürek olup kenetlendik. Direndik, kalkışmaya izin vermedik. Büyük bir millet olduğumuzu ne destanlar yazabileceğimizi bir kez daha gösterdik. 15 Temmuz'u unutmamak, şehitlerimizi hatırlamak adına, kahramanlık gösteren gazilerimiz adına etkinlikler düzenliyoruz. Tüm şehitlerimizin, bilhassa demokrasi şehitlerimizin Allah mekânlarını cennet etsin. Gazilerimize Allah uzun ömürler versin. “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Şehitleri Anma Etkinlikleri” kapsamında 15 Temmuz Pazartesi Günü Bir Sevdadır Keşap Caddesinde saat: 20:00 de yapılacak olan anma programına tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Tekrardan vatan ve millet uğrunda gözünü kırpmadan canını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, şehit ailelerimize sabır ve metanet diliyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.