Giresun’lu çocuklar pony atları ile buluştu

GÜNDEM 08.07.2019 - 17:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3367+ kez okundu.
 

Giresun’lu çocuklar pony atları ile buluştu

Türkiye Jokey Kulübü tarafından organize edilen ve çocuklara at sevgisini kazandırmayı amaçlayan ‘Pony Club Şehrinize Geliyor’ projesi kapsamında Giresun’lu çocuklar pony atları ile buluştu.
Giresun Belediyesi şehrimizde yapılan organizasyonun ev sahipliğini yaptı. Bu kapsamda Botanik Park’ta kurulan alanda çocuklar organizasyon ekibinin kontrolünde pony atlarına bindirildi. Pony atlara binerek gezen çocuklar, hem eğlenceli vakit geçirdi hem de hayvanları yakından tanıma fırsatı buldu. At binmenin yanı sıra resim yapma, boyama gibi etkinlikler ile çocuklar bolca  zaman geçirdi. Düzenlenen etkinliğe katılarak çocukların sevincini paylaşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, çocuklarla fotoğraf çektirip, sohbet etti. Cumartesi günü başlayan etkinlik Pazar ve Pazartesi günleri de 16.00 -20.00 saatleri arasında yapılmaya devam etti.
Türkiye Jokey Kulübü tarafından organize edilen ve çocuklara at sevgisini kazandırmayı amaçlayan ‘Pony Club Şehrinize Geliyor’ projesi kapsamında Giresun’lu çocuklar pony atları ile buluştu.

Giresun Belediyesi şehrimizde yapılan organizasyonun ev sahipliğini yaptı. Bu kapsamda Botanik Park’ta kurulan alanda çocuklar organizasyon ekibinin kontrolünde pony atlarına bindirildi. Pony atlara binerek gezen çocuklar, hem eğlenceli vakit geçirdi hem de hayvanları yakından tanıma fırsatı buldu. At binmenin yanı sıra resim yapma, boyama gibi etkinlikler ile çocuklar bolca  zaman geçirdi.

Düzenlenen etkinliğe katılarak çocukların sevincini paylaşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, çocuklarla fotoğraf çektirip, sohbet etti. Cumartesi günü başlayan etkinlik Pazar ve Pazartesi günleri de 16.00 -20.00 saatleri arasında yapılmaya devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.