Ankara'da gövde gösterisi

GÜNDEM 11.02.2019 - 14:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2593+ kez okundu.
 

Ankara'da gövde gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını Ankara’da düzenlenen törenle tanıttı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu yerel yönetimlere ilişkin partisinin programını okudu.
Giresun Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Kerim Aksu, Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, Piraziz Belediye Başkan Adayı Hüseyin Görgülüoğlu ve diğer adaylar Giresun ve ilçelerinden gelen yüzlerce destekçisinin tezahuratı ile platforma çıktılar. Salona "Martın sonu bahar", "Bir arada huzurlu yaşamak için halkçı belediyecilik" yazılı pankartlar asıldı. İYİ Parti ile işbirliği yaptıklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Sayın Akşener'e ve tüm İYİ Partililere sevgilerimizi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Saadet Partisi ile dirsek teması yaptık, bütün Saadet Partililere sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum. Türkiye’nin çözülmeyecek bir sorunu yoktur. Bu kötü yönetim gitsin, her şey düzelecek. Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Her vatandaşımız bizim için çok değerlidir. Bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Çok çalışacağız ve başaracağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını Ankara’da düzenlenen törenle tanıttı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu yerel yönetimlere ilişkin partisinin programını okudu.

Giresun Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Kerim Aksu, Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, Piraziz Belediye Başkan Adayı Hüseyin Görgülüoğlu ve diğer adaylar Giresun ve ilçelerinden gelen yüzlerce destekçisinin tezahuratı ile platforma çıktılar.

Salona "Martın sonu bahar", "Bir arada huzurlu yaşamak için halkçı belediyecilik" yazılı pankartlar asıldı.

İYİ Parti ile işbirliği yaptıklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Sayın Akşener'e ve tüm İYİ Partililere sevgilerimizi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Saadet Partisi ile dirsek teması yaptık, bütün Saadet Partililere sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum. Türkiye’nin çözülmeyecek bir sorunu yoktur. Bu kötü yönetim gitsin, her şey düzelecek. Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Her vatandaşımız bizim için çok değerlidir. Bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Çok çalışacağız ve başaracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.