GİRESUN'DA SİGARA KAÇAKÇILARINA BÜYÜK DARBE

ASAYİŞ 09.10.2018 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3653+ kez okundu.
 

GİRESUN'DA SİGARA KAÇAKÇILARINA BÜYÜK DARBE

Giresun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve
İstihbarat Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde Giresun Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde kurulan uygulama noktasında durdurulan 54 … plaka sayılı kamyonet araç içerisinde yapılan aramalarda, aracın arka zeminine sonradan yapılan tertibat ile zula tabir edilen bölmeler yapıldığı ve bu bölmeler içerisine kaçak sigaralar yerleştirildiği ekipler tarafından görülmüş ve kaçak sigaraların yapılan tespitinde; aracın tabanında oluşturulan özel bölümlere gizlenmiş 3 bin 710 paket gümrük kaçağı sigara ve İçerisinde kaçak sigara ele geçirilen 54.. plakalı araca ekipler tarafından el konulmuştur.  Şüpheli U.K. ve Y.Ş. isimli şahıslar hakkında 5607 SKM (Kaçak Sigara) suçundan adli işlem yapılarak Cumhuriyet Savcısını talimatları doğrultusunda gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edilmişlerdir.
Giresun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve

İstihbarat Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde Giresun Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde kurulan uygulama noktasında durdurulan 54 … plaka sayılı kamyonet araç içerisinde yapılan aramalarda, aracın arka zeminine sonradan yapılan tertibat ile zula tabir edilen bölmeler yapıldığı ve bu bölmeler içerisine kaçak sigaralar yerleştirildiği ekipler tarafından görülmüş ve kaçak sigaraların yapılan tespitinde; aracın tabanında oluşturulan özel bölümlere gizlenmiş 3 bin 710 paket gümrük kaçağı sigara ve İçerisinde kaçak sigara ele geçirilen 54.. plakalı araca ekipler tarafından el konulmuştur.

 Şüpheli U.K. ve Y.Ş. isimli şahıslar hakkında 5607 SKM (Kaçak Sigara) suçundan adli işlem yapılarak Cumhuriyet Savcısını talimatları doğrultusunda gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edilmişlerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.