Sarıfakıoğulları, Aşure programına katıldı

GÜNDEM 01.10.2018 - 09:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2837+ kez okundu.
 

Sarıfakıoğulları, Aşure programına katıldı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 28 Eylül Cuma günü Muharrem ayı münasebetiyle Çınarlar Camii önünde düzenlenen aşure dağıtım programına katıldı.
Cuma namazını Çınarlar Camiinde kılan Vali Sarıfakıoğulları, namaz sonrası cami önünde müftülük tarafından organize edilen programda vatandaşlara, Giresun Milletvekili Av.Kadir Aydın, İl Müftüsü Muhitin Oral ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ile birlikte aşure ikramında bulundu. Organizede emeği geçen Çınarlar Camii ve Kuran Kursu öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür eden Vali Sarıfakıoğulları, yoğun ilgi gösteren vatandaşlara afiyet olsun dileklerini ileterek, etkinliğin hayırlara vesile olmasını diledi.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 28 Eylül Cuma günü Muharrem ayı münasebetiyle Çınarlar Camii önünde düzenlenen aşure dağıtım programına katıldı.

Cuma namazını Çınarlar Camiinde kılan Vali Sarıfakıoğulları, namaz sonrası cami önünde müftülük tarafından organize edilen programda vatandaşlara, Giresun Milletvekili Av.Kadir Aydın, İl Müftüsü Muhitin Oral ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ile birlikte aşure ikramında bulundu.

Organizede emeği geçen Çınarlar Camii ve Kuran Kursu öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür eden Vali Sarıfakıoğulları, yoğun ilgi gösteren vatandaşlara afiyet olsun dileklerini ileterek, etkinliğin hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.