1926 BULANCAKSPOR SAHİPSİZ Mİ?

SPOR 21.06.2018 - 18:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3627+ kez okundu.
 

1926 BULANCAKSPOR SAHİPSİZ Mİ?

Her sezon sonu Bölgesel Amatör Ligden düşmekten son anda kurtulan 1926 Bulancakspor’da , henüz bir transfer gerçekleşmedi.
Geçen sezonda aynı bu sezon gibi maddi sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Başkan Erhan Yılmaz, bu takıma sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Seçim arifesinde bile siyasi partilerin faaliyetlerinde 1926 Bulancakspor’un esamesinin bile okunmamasına dikkat çeken Başkan Yılmaz, maddi sıkıntılardan dolayı ne bir transfer yapabildiklerini ne de kamp programı yapıldığını belirtti. Henüz hiçbir transfer yapamayan 1926 Bulancakspor’un bu senede Bulancakspor sevdalılarını korkuttuğu öğrenilirken, takıma kalıcı gelir kapısı kazandırılmasının gerekli olduğu ve ilçenin hem önde gelen işadamlarının hem de siyasetçilerinin takıma sahip çıkması gerektiği kaydedildi.,
Her sezon sonu Bölgesel Amatör Ligden düşmekten son anda kurtulan 1926 Bulancakspor’da , henüz bir transfer gerçekleşmedi.

Geçen sezonda aynı bu sezon gibi maddi sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Başkan Erhan Yılmaz, bu takıma sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Seçim arifesinde bile siyasi partilerin faaliyetlerinde 1926 Bulancakspor’un esamesinin bile okunmamasına dikkat çeken Başkan Yılmaz, maddi sıkıntılardan dolayı ne bir transfer yapabildiklerini ne de kamp programı yapıldığını belirtti.

Henüz hiçbir transfer yapamayan 1926 Bulancakspor’un bu senede Bulancakspor sevdalılarını korkuttuğu öğrenilirken, takıma kalıcı gelir kapısı kazandırılmasının gerekli olduğu ve ilçenin hem önde gelen işadamlarının hem de siyasetçilerinin takıma sahip çıkması gerektiği kaydedildi.,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.