Giresunspor başkentten eli boş döndü

SPOR 09.04.2018 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3472+ kez okundu.
 

Giresunspor başkentten eli boş döndü

Spor Toto 1.Ligin 30. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşan Akın Çorap Giresunspor, 2-1 öne geçtiği maçtan 3-2 mağlup ayrılarak kötü gidişatını sürdürdü.
Ligde 3 maçtır kazanamayan ve maça galibiyet parolasıyla çıkan yeşil-beyazlılar, Putsila’nın 3. dakikada attığı golle 1-0 geriye düşse de 8. dakikada Almeida ile eşitliği yakaladı. Muhammet’in direkten dönen topunu iyi takip eden Almeida karşılaşmaya 1-1’lik eşitliği getirdi. 14. dakikada ev sahibi ekibin şutu direkten dönerken Giresunspor’un ikinci golü 15. dakikada Muhammet ile geldi. Çağlar’ın ortasına güzel bir vuruş yapan Muhammet takımını 2-1 öne geçirdi. Bu gole Ankaragücü’nün yanıtı ise 36. dakikada Umut ile penaltıdan geldi. 2-2. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda etkili olan taraf Ankaragücü oldu. Ev sahibi ekip 74. dakikada Kehinde ile golü bularak maçta 3-2 öne geçti ve maç bu skorla bitti. Giresunspor Teknik Direktör Metin Diyadin, 90 dakikanın ardından üzgündü. Ankara'dan puansız dönmeye hak etmediklerini belirten Diyadin, "İyi oynayıp, öne geçtiğimiz karşılaşmadan yenilgiyle ayrıldık. Play-off şansımız zora girdi ama son maça kadar mücadele edeceğiz" dedi.
Spor Toto 1.Ligin 30. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşan Akın Çorap Giresunspor, 2-1 öne geçtiği maçtan 3-2 mağlup ayrılarak kötü gidişatını sürdürdü.

Ligde 3 maçtır kazanamayan ve maça galibiyet parolasıyla çıkan yeşil-beyazlılar, Putsila’nın 3. dakikada attığı golle 1-0 geriye düşse de 8. dakikada Almeida ile eşitliği yakaladı. Muhammet’in direkten dönen topunu iyi takip eden Almeida karşılaşmaya 1-1’lik eşitliği getirdi. 14. dakikada ev sahibi ekibin şutu direkten dönerken Giresunspor’un ikinci golü 15. dakikada Muhammet ile geldi.

Çağlar’ın ortasına güzel bir vuruş yapan Muhammet takımını 2-1 öne geçirdi. Bu gole Ankaragücü’nün yanıtı ise 36. dakikada Umut ile penaltıdan geldi. 2-2. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda etkili olan taraf Ankaragücü oldu. Ev sahibi ekip 74. dakikada Kehinde ile golü bularak maçta 3-2 öne geçti ve maç bu skorla bitti. Giresunspor Teknik Direktör Metin Diyadin, 90 dakikanın ardından üzgündü. Ankara'dan puansız dönmeye hak etmediklerini belirten Diyadin, "İyi oynayıp, öne geçtiğimiz karşılaşmadan yenilgiyle ayrıldık. Play-off şansımız zora girdi ama son maça kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.