Canali Mahallesi Cami hayırseverlerin yardımını bekliyor

GÜNDEM 08.03.2018 - 17:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3864+ kez okundu.
 

Canali Mahallesi Cami hayırseverlerin yardımını bekliyor

Erdoğan Köyü Canali Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Salih Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek,
Canali Mahallesinde bulunan Caminin yıkılarak yerine yenisinin yaptırıldığını söylediler. Dernek Başkanı Akdağ, gazetemize yaptığı açıklamada, yaklaşık 6 yıl köy halkı ve hayırseverler tarafından yapımına başlanılan caminin yapımı ve bitirilmesi için dernek kurduklarını kaydetti. 200 metrekare üzerine kurulu bir cami yapıldığını belirten Başkan Akdağ, "Yaklaşık 3 ay önce dernek çalışmalarına ve caminin yapımına devam çalışmalarına başladık. Bugün itibarı ile camimizin kubbesi çevriliyor. En kısa zamanda bitmesini bekliyoruz. Camimizin tamamlanabilmesi ve ibadete tam olarak açılabilmesi için hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarına ihtiyacımız var. Erdoğan köyümüzden, Bulancak halkımızdan ve bütün hayırseverlerden derneğimize camimiz için bağışların devamını bekliyoruz" diye konuştu. Başkan Akdağ, yardım yapmak isteyenlerin 0.535 440 68 30 nolu telefondan irtibata geçebileceklerini söyledi.
Erdoğan Köyü Canali Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Salih Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek,

Canali Mahallesinde bulunan Caminin yıkılarak yerine yenisinin yaptırıldığını söylediler. Dernek Başkanı Akdağ, gazetemize yaptığı açıklamada, yaklaşık 6 yıl köy halkı ve hayırseverler tarafından yapımına başlanılan caminin yapımı ve bitirilmesi için dernek kurduklarını kaydetti.

200 metrekare üzerine kurulu bir cami yapıldığını belirten Başkan Akdağ, "Yaklaşık 3 ay önce dernek çalışmalarına ve caminin yapımına devam çalışmalarına başladık. Bugün itibarı ile camimizin kubbesi çevriliyor. En kısa zamanda bitmesini bekliyoruz. Camimizin tamamlanabilmesi ve ibadete tam olarak açılabilmesi için hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarına ihtiyacımız var. Erdoğan köyümüzden, Bulancak halkımızdan ve bütün hayırseverlerden derneğimize camimiz için bağışların devamını bekliyoruz" diye konuştu.

Başkan Akdağ, yardım yapmak isteyenlerin 0.535 440 68 30 nolu telefondan irtibata geçebileceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.