Vergi, tüm kesimlere benimsetilmeli

GÜNDEM 26.02.2018 - 18:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2922+ kez okundu.
 

Vergi, tüm kesimlere benimsetilmeli

Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Vali Harun Sarıfakıoğulları, 26 Şubat Pazartesi günü Defterdar Musa Koçulu ve beraberindekileri makamında kabul etti.
Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlandığını belirten Defterdar Koçulu, bu yıl 29.’su kutlanan Vergi Haftası boyunca ilimizde yapılacak etkinlikler hakkında Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi sundu.  Toplumda vergi algısının oluşması, vergi bilincinin arttırılmasının önemine değinen Vali Sarıfakıoğulları, hafta boyu yapılacak etkinliklerin bu algı ve bilincin oluşturulmasına yardımcı olmasını diledi. Vergi vermenin her vatandaş için bir ödev ve zorunluluk olduğunu belirten Vali Sarıfakıoğulları, vergi konusunda duyarlılık sağlayan Vergi Haftası etkinliklerin verimli geçmesi temennisinde bulundu.
Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Vali Harun Sarıfakıoğulları, 26 Şubat Pazartesi günü Defterdar Musa Koçulu ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlandığını belirten Defterdar Koçulu, bu yıl 29.’su kutlanan Vergi Haftası boyunca ilimizde yapılacak etkinlikler hakkında Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi sundu. 

Toplumda vergi algısının oluşması, vergi bilincinin arttırılmasının önemine değinen Vali Sarıfakıoğulları, hafta boyu yapılacak etkinliklerin bu algı ve bilincin oluşturulmasına yardımcı olmasını diledi.

Vergi vermenin her vatandaş için bir ödev ve zorunluluk olduğunu belirten Vali Sarıfakıoğulları, vergi konusunda duyarlılık sağlayan Vergi Haftası etkinliklerin verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.