1926 Bulancakspor’da 3 puan sevinci

SPOR 19.02.2018 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2959+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor’da 3 puan sevinci

1926 Bulancakspor Bölgesel Amatör Ligde Pazar günü Sivasdemirspor’u sahasında 1-0 mağlup ederek 2 maçlık aradan sonra galip geldi.
Kırmızı  beyazlı ekipte ise 3 puanın sevinci yaşandı. Tek golü atan Batuhan Ergün  kendileri için çok önemli bir maç olduğunu dile getirirken, "Sahamızda Çarşambaspor’a karşı kaybetmemiz acısı çoktu bizim için. Deplasmanda 3 puana ulaşmak çok önemliydi. Bunu da başardık çok şükür. Artık önümüze bakacağız. Bu performansı devam ettirmek istiyoruz. Takım olarak bu maçta iyi idik" dedi. Başkan Erhan Yılmaz ise, "İki haftalık şansızlığı yendik. Sivasdemirspor’a karşı  iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Maçtan sonra soyunma odasında çok güzel bir atmosfer vardı. Biz zaten iyi oynayan bir takımdık, biraz morale ihtiyacımız vardı, artık önümüzde sahamızda oynayacağımız Ladikbelediyespor maçı var. Taraftarlarımızın stadı doldurmasını istiyoruz. Galibiyet için sahaya çıkacağız" dedi.
1926 Bulancakspor Bölgesel Amatör Ligde Pazar günü Sivasdemirspor’u sahasında 1-0 mağlup ederek 2 maçlık aradan sonra galip geldi.

Kırmızı  beyazlı ekipte ise 3 puanın sevinci yaşandı. Tek golü atan Batuhan Ergün  kendileri için çok önemli bir maç olduğunu dile getirirken, "Sahamızda Çarşambaspor’a karşı kaybetmemiz acısı çoktu bizim için. Deplasmanda 3 puana ulaşmak çok önemliydi. Bunu da başardık çok şükür. Artık önümüze bakacağız. Bu performansı devam ettirmek istiyoruz. Takım olarak bu maçta iyi idik" dedi.

Başkan Erhan Yılmaz ise, "İki haftalık şansızlığı yendik. Sivasdemirspor’a karşı  iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Maçtan sonra soyunma odasında çok güzel bir atmosfer vardı. Biz zaten iyi oynayan bir takımdık, biraz morale ihtiyacımız vardı, artık önümüzde sahamızda oynayacağımız Ladikbelediyespor maçı var. Taraftarlarımızın stadı doldurmasını istiyoruz. Galibiyet için sahaya çıkacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.