Yarın seçim varmış gibi çalışacağız…

GÜNDEM 14.12.2017 - 15:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2438+ kez okundu.
 

Yarın seçim varmış gibi çalışacağız…

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, "CHP Tirebolu ve Eynesil’le birlikte ilçe kongrelerini tamamladı. Bugüne kadar yapılan ilçe kongrelerinde şu isimler başkanlığa seçildi:
Hakan Türker (Giresun Merkez İlçe), Nezir Kelleci (Piraziz), Reşat Nuri Özdemir(Bulancak), Metin Öztürk(Keşap), İbrahim Akgün(Espiye), Hasan Kılıç (Yağlıdere) Vehbi Güven (Tirebolu), Murat İslam (Güce) İrfan Tüfekçi (Doğankent), Önder Cıkıt (Görele), Mehmet Kılıç (Dereli), Ahmet Latif Karadeniz (Eynesil), Oktay Alp (Şebinkarahisar); Sebahattin Kudal (Çanakçı), Osman Seferoğlu (Alucra). Üye çoğunluğu olmayan Çamoluk ise kongre yapamadı. Bu göreve şimdiki başkan Gazi Tatar’ın atanması bekleniyor" dedi. Milletvekili Bektaşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, seçilen başkanları kutlayarak, Başkanlara 2019 seçimlerinde başarıyı hedef olarak gösterdi ve  "Şimdiden yarın seçim varmış gibi çalışacağız. Bütün ilçelerin belediyelerine talipliyiz" diye konuştu. CHP Milletvekili Bektaşoğlu şunları söyledi: "Yeni seçilen başkanlarımızla, görev sürelerinde ilçelerinin yaşadıkları ve bana ilettikleri sorunların çözümüne katkı sunmaya, TBMM’ye, yerel ve ulusal gündeme taşımak için onlarla birlikte işbirliği yaparak çalışmalar yapmaya hazır olduğumu belirtiyor, görevlerinde, cumhuriyet hak, hukuk ve adalet, özgürlük ve demokrasi mücadelelerinde başarılar diliyorum. Artık hedefimiz ülkemizin kaderinin belirleneceği 2019 seçimlerinde başarılı olmaktır. Yarın seçim varmış gibi şimdiden çalışmalara başlayacağız. CHP’yi önce yerel, sonra da genel iktidara taşıyarak tek adam sistemine son vereceğiz. Demokrasiyi bütün kurum ve kurallarıyla işlemesini sağlayacağız. Kabus dolu günleri bitirip ülkemizi esenliğe kavuşturacağız"
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, "CHP Tirebolu ve Eynesil’le birlikte ilçe kongrelerini tamamladı. Bugüne kadar yapılan ilçe kongrelerinde şu isimler başkanlığa seçildi:

Hakan Türker (Giresun Merkez İlçe), Nezir Kelleci (Piraziz), Reşat Nuri Özdemir(Bulancak), Metin Öztürk(Keşap), İbrahim Akgün(Espiye), Hasan Kılıç (Yağlıdere) Vehbi Güven (Tirebolu), Murat İslam (Güce) İrfan Tüfekçi (Doğankent), Önder Cıkıt (Görele), Mehmet Kılıç (Dereli), Ahmet Latif Karadeniz (Eynesil), Oktay Alp (Şebinkarahisar); Sebahattin Kudal (Çanakçı), Osman Seferoğlu (Alucra).

Üye çoğunluğu olmayan Çamoluk ise kongre yapamadı. Bu göreve şimdiki başkan Gazi Tatar’ın atanması bekleniyor" dedi.

Milletvekili Bektaşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, seçilen başkanları kutlayarak, Başkanlara 2019 seçimlerinde başarıyı hedef olarak gösterdi ve  "Şimdiden yarın seçim varmış gibi çalışacağız. Bütün ilçelerin belediyelerine talipliyiz" diye konuştu.

CHP Milletvekili Bektaşoğlu şunları söyledi: "Yeni seçilen başkanlarımızla, görev sürelerinde ilçelerinin yaşadıkları ve bana ilettikleri sorunların çözümüne katkı sunmaya, TBMM’ye, yerel ve ulusal gündeme taşımak için onlarla birlikte işbirliği yaparak çalışmalar yapmaya hazır olduğumu belirtiyor, görevlerinde, cumhuriyet hak, hukuk ve adalet, özgürlük ve demokrasi mücadelelerinde başarılar diliyorum. Artık hedefimiz ülkemizin kaderinin belirleneceği 2019 seçimlerinde başarılı olmaktır. Yarın seçim varmış gibi şimdiden çalışmalara başlayacağız. CHP’yi önce yerel, sonra da genel iktidara taşıyarak tek adam sistemine son vereceğiz. Demokrasiyi bütün kurum ve kurallarıyla işlemesini sağlayacağız. Kabus dolu günleri bitirip ülkemizi esenliğe kavuşturacağız"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.