4 derneğin projesi onaylandı

GÜNDEM 28.09.2017 - 13:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2835+ kez okundu.
 

4 derneğin projesi onaylandı

Vali Harun Sarıfakıoğulları,
İl Dernekler Müdürlüğü tarafından İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı’nın Eylül ayı değerlendirmelerinde mali destek almaya hak kazanan (4) derneğin projelerinin kamuoyu ile paylaşılması ve protokollerin takdim edilmesi programına katıldı.  Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen tanıtım toplantısı; Vali Sayın Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda; yardım almaya hak kazanan Şebinkarahisar Tarımını ve Çiftçilerini Destekleme Derneği’nden dernek başkanı Kamil Çakır 'Arılar Üretimde' isimli, Bulancak Engelliler Derneği’nden proje koordinatörü Cem Mutlu Türkseven 'Kaynaştırma Eğitimi Alan ve Özel Öğrenme Güçlüğü-Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Olan Öğrencilerin Öğretim Yöntem ve Teknikleri ile Öğretim Materyallerinin Zenginleştirilmesi' isimli,  Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği’nden dernek başkanı Leyla Kara 'Bulancak’ta Unutulmaya Yüz Tutmuş Yöresel Hediyelik Ürünlerin Eğitimi Projesi' ve son olarak Kültür Araştırma Merkezi Derneği başkanı İlker Avcıoğlu 'Gençler Milli Kültüre Sahip Çıkıyor' isimli projenin konusu, gerekçesi ve faaliyetleri ile ilgili bilgiler sundu. Mali destek almaya hak kazanan projelerin hayırlı ve başarılı olmasını dileyen Vali Sarıfakıoğulları, dernek başkanlarına proje protokolleri verdi. 
Vali Harun Sarıfakıoğulları,

İl Dernekler Müdürlüğü tarafından İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı’nın Eylül ayı değerlendirmelerinde mali destek almaya hak kazanan (4) derneğin projelerinin kamuoyu ile paylaşılması ve protokollerin takdim edilmesi programına katıldı. 

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen tanıtım toplantısı; Vali Sayın Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda; yardım almaya hak kazanan Şebinkarahisar Tarımını ve Çiftçilerini Destekleme Derneği’nden dernek başkanı Kamil Çakır 'Arılar Üretimde' isimli, Bulancak Engelliler Derneği’nden proje koordinatörü Cem Mutlu Türkseven 'Kaynaştırma Eğitimi Alan ve Özel Öğrenme Güçlüğü-Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Olan Öğrencilerin Öğretim Yöntem ve Teknikleri ile Öğretim Materyallerinin Zenginleştirilmesi' isimli,  Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği’nden dernek başkanı Leyla Kara 'Bulancak’ta Unutulmaya Yüz Tutmuş Yöresel Hediyelik Ürünlerin Eğitimi Projesi' ve son olarak Kültür Araştırma Merkezi Derneği başkanı İlker Avcıoğlu 'Gençler Milli Kültüre Sahip Çıkıyor' isimli projenin konusu, gerekçesi ve faaliyetleri ile ilgili bilgiler sundu. Mali destek almaya hak kazanan projelerin hayırlı ve başarılı olmasını dileyen Vali Sarıfakıoğulları, dernek başkanlarına proje protokolleri verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.