'Ordu’dan 3 puanı alıp geleceğiz'

SPOR 28.09.2017 - 13:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2880+ kez okundu.
 

'Ordu’dan 3 puanı alıp geleceğiz'

1926 Bulancakspor Kulüp Başkanı Yılmaz,
Sinopspor karşısında oynanan oyundan memnun olduğunu ifade etti. Yılmaz, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Orduspor maçı içinde net konuşarak; "Ordu’dan 3 puanı alıp geleceğiz" dedi. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden 1926 Bulancakspor’da gözler bu hafta deplasmanda oynanacak Orduspor maçına çevrildi. Geçen hafta sahasında ligin güçlü ekiplerinden Sinopspor ile golsüz berabere kalan Kırmızı Beyazlılar, Ordu deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Kırmızı Şimşekler, bu maç öncesi hazırlıklarını ilçede sürdürüyor. 1926 Bulancakspor’un Başkanı Erhan Yılmaz, İlçe temsilcisinin Sinopspor karşısında ortaya koyduğu futboldan oldukça memnun olduklarını söyledi. Haftalar ilerledikçe çok daha iyi olacaklarının altını çizen başkan Yılmaz, "Sinopspor hazır bir takımdı. Rakibimiz sezon başında çok iyi bir hazırlık kampı dönemi geçirdi. Türkiye Kupası’nda da 3. turda elendi. Biz ise son bir ayda yaptığımız çalışmalarla lige girdik. Sezon başı kampımızı Bulancak’ta yaptık. Geçen seneden kalan iki topçumuz hariç 18-19 transfer yaptık. Yeni bir takım kurduk. Buna rağmen Sinopspor’a karşı başa baş mücadele ettik. Doksan dakika kazanmak için savaştık. Takımdaki ortamımız gayet güzel. Genç çocuklarımızla birlikte 3 tane tecrübeli oyuncumuz var. Gençlerle tecrübeli oyuncuları harmanlayıp iyi bir ekip kurduk. Zamanla çok daha iyi olacağız. Sinopspor karşısında oynanan oyundan memnunum" diye konuştu. Başkan Yılmaz, yarın deplasmanda Orduspor ile karşı karşıya geleceklerini ve tek hedeflerinin 3 puan olduğunun altını çizdi.
1926 Bulancakspor Kulüp Başkanı Yılmaz,

Sinopspor karşısında oynanan oyundan memnun olduğunu ifade etti. Yılmaz, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Orduspor maçı içinde net konuşarak; "Ordu’dan 3 puanı alıp geleceğiz" dedi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden 1926 Bulancakspor’da gözler bu hafta deplasmanda oynanacak Orduspor maçına çevrildi. Geçen hafta sahasında ligin güçlü ekiplerinden Sinopspor ile golsüz berabere kalan Kırmızı Beyazlılar, Ordu deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Kırmızı Şimşekler, bu maç öncesi hazırlıklarını ilçede sürdürüyor. 1926 Bulancakspor’un Başkanı Erhan Yılmaz, İlçe temsilcisinin Sinopspor karşısında ortaya koyduğu futboldan oldukça memnun olduklarını söyledi. Haftalar ilerledikçe çok daha iyi olacaklarının altını çizen başkan Yılmaz, "Sinopspor hazır bir takımdı. Rakibimiz sezon başında çok iyi bir hazırlık kampı dönemi geçirdi. Türkiye Kupası’nda da 3. turda elendi. Biz ise son bir ayda yaptığımız çalışmalarla lige girdik. Sezon başı kampımızı Bulancak’ta yaptık. Geçen seneden kalan iki topçumuz hariç 18-19 transfer yaptık. Yeni bir takım kurduk. Buna rağmen Sinopspor’a karşı başa baş mücadele ettik. Doksan dakika kazanmak için savaştık. Takımdaki ortamımız gayet güzel. Genç çocuklarımızla birlikte 3 tane tecrübeli oyuncumuz var. Gençlerle tecrübeli oyuncuları harmanlayıp iyi bir ekip kurduk. Zamanla çok daha iyi olacağız. Sinopspor karşısında oynanan oyundan memnunum" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, yarın deplasmanda Orduspor ile karşı karşıya geleceklerini ve tek hedeflerinin 3 puan olduğunun altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.