Kaymakam Genç, veda yemeği ile uğurlandı

GÜNDEM 04.09.2017 - 13:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3295+ kez okundu.
 

Kaymakam Genç, veda yemeği ile uğurlandı

28.07.2015 tarihinde başladığı Piraziz Kaymakamlık görevi 18.08.2017 tarihinde biten ve Erzurum Pazaryolu kaymakamlığına atanan Kaymakam Hamit Genç’e Piraziz Grant Ravza otelde veda yemeği düzenlendi.
Veda yemeğine Kaymakam Hamit Genç , Bulancak  Kaymakamı Niyazi  Ulugölge, Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, İlçe Jandarma Komutanı İlçe Emniyet Amiri, İl ve İlçe Belediye Meclis üyeleri,kurum amirleri,ilçe parti başkanları  ve muhtarlar katıldı. Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde; Bulancak Kaymakamı Ulugölge  , yaptığı konuşmada, "Sayın Kaymakamımız Piraziz için elinden gelen gayreti gösterdi. Uyum içinde  ilçede çalışmaları yürüttü. Bundan sonraki görev yerlerindeki çalışmalarında ve hayat boyu başarılar dilerim. Yeni görevinin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim" dedi. Piraziz  Kaymakamı Hamit Genç yaptığı veda konuşmasında, "Piraziz  kendi halinde Giresun’un  şirin bir ilçesi. Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler Kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte Piraziz ve Pirazizliler için bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Hepinize teşekkür ediyorum. Gelecek Kaymakam arkadaşımızla da uyum içinde çalışacaksınız biliyorum. Hepinize teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim" dedi.
28.07.2015 tarihinde başladığı Piraziz Kaymakamlık görevi 18.08.2017 tarihinde biten ve Erzurum Pazaryolu kaymakamlığına atanan Kaymakam Hamit Genç’e Piraziz Grant Ravza otelde veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Kaymakam Hamit Genç , Bulancak  Kaymakamı Niyazi  Ulugölge, Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, İlçe Jandarma Komutanı İlçe Emniyet Amiri, İl ve İlçe Belediye Meclis üyeleri,kurum amirleri,ilçe parti başkanları  ve muhtarlar katıldı.

Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde; Bulancak Kaymakamı Ulugölge  , yaptığı konuşmada, "Sayın Kaymakamımız Piraziz için elinden gelen gayreti gösterdi. Uyum içinde  ilçede çalışmaları yürüttü. Bundan sonraki görev yerlerindeki çalışmalarında ve hayat boyu başarılar dilerim. Yeni görevinin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim" dedi.
Piraziz  Kaymakamı Hamit Genç yaptığı veda konuşmasında, "Piraziz  kendi halinde Giresun’un  şirin bir ilçesi. Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler Kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte Piraziz ve Pirazizliler için bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Hepinize teşekkür ediyorum. Gelecek Kaymakam arkadaşımızla da uyum içinde çalışacaksınız biliyorum. Hepinize teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.