Polis teşkilatı 172. kuruluşunu kutluyor

GÜNDEM 06.04.2017 - 16:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3150+ kez okundu.
 

Polis teşkilatı 172. kuruluşunu kutluyor

Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü Bulancak'ta yapılacak program ile kutlanacak.
Polis teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü için ilk olarak 6 Nisan Perşembe günü akşamı Bulancak Eski camii de akşam namazından sonra mevlit okutulacak.10 Nisan Pazartesi günü de Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan kutlama programı saat 09.30'da Bulancak Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayacak.Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten bir konuşma ile program sona erecek.
Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü Bulancak'ta yapılacak program ile kutlanacak.
Polis teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü için ilk olarak 6 Nisan Perşembe günü akşamı Bulancak Eski camii de akşam namazından sonra mevlit okutulacak.
10 Nisan Pazartesi günü de Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan kutlama programı saat 09.30'da Bulancak Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayacak.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten bir konuşma ile program sona erecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.