Giresun Baromuz 90 yaşında

GÜNDEM 06.04.2017 - 16:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3394+ kez okundu.
 

Giresun Baromuz 90 yaşında

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Giresun Adliyesi önünden düzenlenen törende konuşan Giresun Baro Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu,...
..."Bildiğiniz üzere Giresunlu hemşerimiz Jan. Uzm. Çvş. Ufuk Bingöl kardeşimiz Şırnak’ta şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Giresun’a ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Allah’tan bir daha bizlere böyle acılar yaşatmamasını niyaz ediyorum" dedi.5 Nisan'ın Tarih boyunca hukuksuzlara, haksızlıklara karşı duran, eşitlik, özgürlük ve barış için mücadele eden, her koşulda yargının ve cüppelerinin onurlarını koruyan, ömürlerini hukuka adayan adalet savaşçıları Avukatların Günü olduğunu belirten Başkan Uzunalioğlu, "Tüm meslektaşlarımın Avukatlar Günü'nü kutluyorum. Giresun Barosu 90. Kuruluş yıl dönümüne ulaşmış bulunmaktadır. Giresun Baromuz 90 yaşında. İlk Baro Başkanımız Tevfik Bey ve arkadaşlarının  Giresun’da ateşlediği Baromuzun hukuk meşalesi ve bayrağı 11.Baro Başkanı olarak tarafıma ve arkadaşlarıma  emanet edilmiş olup, Baromuzun bu meşalesini ve bayrağını Giresun Barosunun hiçbir zaman sapmadığı çizgisi olan Laik Cumhuriyet, Atatürk İlkeleri ve Hukuka uygun olarak taşıyoruz ve taşıyacağız. Baromuzun bugünlere gelmesinde hizmetleri olan aramızda olan Baro Başkanlarımız Av. Nurten Pamuk Akdağ’a, Av. Erhan Şansal Dikmen’e ve Av. Mehmet Ali Güney’e, tüm Baro Başkanlarımıza, yöneticilerimize, kurul üyelerimize, delegelerimize, komisyon üyelerimize ve tüm meslektaşlarımıza Baromuz adına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.  Aramızdan ebediyen ayrılan meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.90 yıllık ulu çınarımız Baromuzun nice nice 90 yıllar yaşamasını diliyorum" diye konuştu.  
5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Giresun Adliyesi önünden düzenlenen törende konuşan Giresun Baro Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu,...
..."Bildiğiniz üzere Giresunlu hemşerimiz Jan. Uzm. Çvş. Ufuk Bingöl kardeşimiz Şırnak’ta şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Giresun’a ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Allah’tan bir daha bizlere böyle acılar yaşatmamasını niyaz ediyorum" dedi.
5 Nisan'ın Tarih boyunca hukuksuzlara, haksızlıklara karşı duran, eşitlik, özgürlük ve barış için mücadele eden, her koşulda yargının ve cüppelerinin onurlarını koruyan, ömürlerini hukuka adayan adalet savaşçıları Avukatların Günü olduğunu belirten Başkan Uzunalioğlu, "Tüm meslektaşlarımın Avukatlar Günü'nü kutluyorum. Giresun Barosu 90. Kuruluş yıl dönümüne ulaşmış bulunmaktadır. Giresun Baromuz 90 yaşında. İlk Baro Başkanımız Tevfik Bey ve arkadaşlarının  Giresun’da ateşlediği Baromuzun hukuk meşalesi ve bayrağı 11.Baro Başkanı olarak tarafıma ve arkadaşlarıma  emanet edilmiş olup, Baromuzun bu meşalesini ve bayrağını Giresun Barosunun hiçbir zaman sapmadığı çizgisi olan Laik Cumhuriyet, Atatürk İlkeleri ve Hukuka uygun olarak taşıyoruz ve taşıyacağız. Baromuzun bugünlere gelmesinde hizmetleri olan aramızda olan Baro Başkanlarımız Av. Nurten Pamuk Akdağ’a, Av. Erhan Şansal Dikmen’e ve Av. Mehmet Ali Güney’e, tüm Baro Başkanlarımıza, yöneticilerimize, kurul üyelerimize, delegelerimize, komisyon üyelerimize ve tüm meslektaşlarımıza Baromuz adına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.  Aramızdan ebediyen ayrılan meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.90 yıllık ulu çınarımız Baromuzun nice nice 90 yıllar yaşamasını diliyorum" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.