Vali Karahan'dan otizm okulu müjdesi

GÜNDEM 03.04.2017 - 18:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3833+ kez okundu.
 

Vali Karahan'dan otizm okulu müjdesi

Vali Hasan Karahan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla, Giresun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından 'Otizm Farkındalık Etkinliği' programına katıldı.
2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında Şehit İsmail Bay Özel Eğitim Uygulama Merkezince gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Vali Karahan; "İnsanlığın dikkatini Otizm'e çekmek ve hassasiyetini sağlamak amacıyla yapılan programa emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.Otizmde tek ilacın sevgi olduğunu ifade eden Vali Karahan, "Bizde sizlerin dikkatini çekmek için çeşitli faaliyetleri yürütüyoruz. Bu konuda çalışmalarımız var, okullarımız var. Güre mevkiinde bulunan eski Sağlık Meslek Lisesini dönüştürerek engelliler için yeni bir okula dönüştürülecek şekilde düzenliyoruz. En kısa zamanda tamamlanacak. Ayrıca bir hayırsever vatandaşımız tarafından standartlara uygun Otizm okul  yaptırılacak" dedi.   
Vali Hasan Karahan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla, Giresun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından 'Otizm Farkındalık Etkinliği' programına katıldı.
2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında Şehit İsmail Bay Özel Eğitim Uygulama Merkezince gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Vali Karahan; "İnsanlığın dikkatini Otizm'e çekmek ve hassasiyetini sağlamak amacıyla yapılan programa emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Otizmde tek ilacın sevgi olduğunu ifade eden Vali Karahan, "Bizde sizlerin dikkatini çekmek için çeşitli faaliyetleri yürütüyoruz. Bu konuda çalışmalarımız var, okullarımız var. Güre mevkiinde bulunan eski Sağlık Meslek Lisesini dönüştürerek engelliler için yeni bir okula dönüştürülecek şekilde düzenliyoruz. En kısa zamanda tamamlanacak. Ayrıca bir hayırsever vatandaşımız tarafından standartlara uygun Otizm okul  yaptırılacak" dedi.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.