Uzunalioğlu, Bektaş için yetkililere seslendi

GÜNDEM 03.04.2017 - 18:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4983+ kez okundu.
 

Uzunalioğlu, Bektaş için yetkililere seslendi

Giresun 28 Off Road Kulüp Başkanı Rehber Uzunalioğlu,..
...Bektaş Yaylasının sahipsizliğini gün yüzüne çıkardı. Hafta sonu ekip arkadaşları ile Bektaş Yaylasına çıkan Başkan Uzunalioğlu, Bektaş Yaylası'nın arkasında kalan Melense Konuklu Köyü'nden küreklerle arabaların önünde biriken karı temizleyerek 15 dakikalık yolu 5 saatte aşarak Bektaş'a ulaştıklarını kaydederek, son 5 yılda yayla kültürünün arttığını fakat Nisan ayının başına girildiği şu günlerde Bektaş Yaylası'nın  sahipsizliğinin ortaya çıktığını söyledi. Bektaş Yayla yolunun halen daha açılmadığının altını çizen Başkan Uzunalioğlu, "Bu hafta sonu güzel bir değişik rota yapalım dedik. Bektaş'ın arka tarafında kalan ve geçen hafta açılan Melense Konuklu Köyü'nden 15 dakikalık yolu arabaların önüne biriken kar kürtükleri nedeniyle 5 saatte küreklerle açarak geldik. Ben sayın Belediye Başkanlarıma, Özel İdare Müdürlerime sesleniyorum. Artık son 5 yılda yayla kültürü ve insanlarda doğaya karşı özlem artmıştır. O yüzden yaylalarımızın yollarının açılmasını istiyoruz. Buralar bizim yaylamız erkenden açın ki buraları şenlendirelim" dedi.
Giresun 28 Off Road Kulüp Başkanı Rehber Uzunalioğlu,..

...Bektaş Yaylasının sahipsizliğini gün yüzüne çıkardı. Hafta sonu ekip arkadaşları ile Bektaş Yaylasına çıkan Başkan Uzunalioğlu, Bektaş Yaylası'nın arkasında kalan Melense Konuklu Köyü'nden küreklerle arabaların önünde biriken karı temizleyerek 15 dakikalık yolu 5 saatte aşarak Bektaş'a ulaştıklarını kaydederek, son 5 yılda yayla kültürünün arttığını fakat Nisan ayının başına girildiği şu günlerde Bektaş Yaylası'nın  sahipsizliğinin ortaya çıktığını söyledi.

Bektaş Yayla yolunun halen daha açılmadığının altını çizen Başkan Uzunalioğlu, "Bu hafta sonu güzel bir değişik rota yapalım dedik. Bektaş'ın arka tarafında kalan ve geçen hafta açılan Melense Konuklu Köyü'nden 15 dakikalık yolu arabaların önüne biriken kar kürtükleri nedeniyle 5 saatte küreklerle açarak geldik. Ben sayın Belediye Başkanlarıma, Özel İdare Müdürlerime sesleniyorum. Artık son 5 yılda yayla kültürü ve insanlarda doğaya karşı özlem artmıştır. O yüzden yaylalarımızın yollarının açılmasını istiyoruz. Buralar bizim yaylamız erkenden açın ki buraları şenlendirelim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.