Haberimiz ses getirdi

GÜNDEM 30.03.2017 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3831+ kez okundu.
 

Haberimiz ses getirdi

Daha önce gazetemizin gündeme taşıdığı,...
...' Yol ortasında ki direkler kazaya davetiye çıkarıyor' başlıklı haberimizin ardından Bulancak Mahallesi Ömer Üstündağ Caddesi Sabiha Özdemir Anaokulu’na giden yolun ortasında elektrik direkleri Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ın talimatları ile AKSA elektrik tarafından yol kenarına alınıyor.Bu vesileyle Bulancak’ta yeni yapılan ve genişletilen cadde, sokaklarda yol ortasında kalan tüm aydınlatma ve enerji aktarım direklerinin Bulancak Belediyesi öncülüğünde Aksa elektrik tarafından yol kenarlarına alındığını belirten Başkan Yakar, "Bulancak ilçemiz hızlı bir dönüşüm yaşamakta. Şehrimizin hemen her noktasında bütün birimlerimiz tarafından ummalı bir çalışma yapılıyor. Bir yanda Atık su ve Arıtma Tesisi projemiz yürütülüyor, diğer yanda alt yapısı biten cadde ve sokaklarımız yenileniyor, genişletiliyor. Çirkin görünen, paslanmış tehlike oluşturan direkler yenisiyle değiştirilecek" dedi.  
Daha önce gazetemizin gündeme taşıdığı,...
...' Yol ortasında ki direkler kazaya davetiye çıkarıyor' başlıklı haberimizin ardından Bulancak Mahallesi Ömer Üstündağ Caddesi Sabiha Özdemir Anaokulu’na giden yolun ortasında elektrik direkleri Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ın talimatları ile AKSA elektrik tarafından yol kenarına alınıyor.
Bu vesileyle Bulancak’ta yeni yapılan ve genişletilen cadde, sokaklarda yol ortasında kalan tüm aydınlatma ve enerji aktarım direklerinin Bulancak Belediyesi öncülüğünde Aksa elektrik tarafından yol kenarlarına alındığını belirten Başkan Yakar, "Bulancak ilçemiz hızlı bir dönüşüm yaşamakta. Şehrimizin hemen her noktasında bütün birimlerimiz tarafından ummalı bir çalışma yapılıyor. Bir yanda Atık su ve Arıtma Tesisi projemiz yürütülüyor, diğer yanda alt yapısı biten cadde ve sokaklarımız yenileniyor, genişletiliyor. Çirkin görünen, paslanmış tehlike oluşturan direkler yenisiyle değiştirilecek" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.