Kaymakam Ulugölge bir ilke imza attı

SPOR 16.02.2017 - 08:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2769+ kez okundu.
 

Kaymakam Ulugölge bir ilke imza attı

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge bir ilke imza atarak 1926 Bulancak spor taraftarları ile bir yemekte bir araya geldi ve onların dertlerini dinledi.
15 Şubat Çarşamba günü Bulancak Doğa Piknikte verilen buluşma yemeğine Kaymakam Ulugölge, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Ergüner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürleri Halil Demirel, Ömer Faruk Tatlı, belediye meclis üyesi Hamdi Alparslan, 1926 Bulancakspor taraftarlar Derneği Başkanı Murat Karslı ve dernek üyeleri ile taraftarlar katıldı.Yemek öncesi Toplum Destekli Polis Memuru Şükrü Yazıcı, 'Bilinçli taraftar, güvenli sahalar' konulu bir sunum yaparak sporda şiddet ve şiddetin önlemesi ile ilgili kanun maddesi hakkında bilgiler verdi.Daha sonra Kaymakam Ulugölge yaptığı konuşmada, "Burada taraftarlarla bir araya gelerek onlarında görüşlerini almak istedik. Bende görev yaptığım birçok yerde spor yönetici olarak ve spor destekçisi olarak elimden geleni yaptım. Amaç sadece futbol da değil diğer spor dallarında da yetenekli ve başarılı sporcuları bulup onların bir yerlere gelmesine çalışmaktır. Bunu yaparken spor seyircisi olarak ta takımlarımızı desteklerken sporda centilmenliği, kardeşliği, barışı ve adil olmayı unutmamalıyız. Bu yemek bir başlangıç olsun. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim" dedi.2 saate yakın süren yemekli toplantı da taraftarlarda var olan sorunları hakkında görüşlerini ifade ederek, yetkililerden desteklerini beklediklerini belirtiler. Yemek sonrası yemeğe katılanlar toplu halde bir hatıra fotoğrafı çektirdi.  
Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge bir ilke imza atarak 1926 Bulancak spor taraftarları ile bir yemekte bir araya geldi ve onların dertlerini dinledi.
15 Şubat Çarşamba günü Bulancak Doğa Piknikte verilen buluşma yemeğine Kaymakam Ulugölge, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Ergüner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürleri Halil Demirel, Ömer Faruk Tatlı, belediye meclis üyesi Hamdi Alparslan, 1926 Bulancakspor taraftarlar Derneği Başkanı Murat Karslı ve dernek üyeleri ile taraftarlar katıldı.
Yemek öncesi Toplum Destekli Polis Memuru Şükrü Yazıcı, 'Bilinçli taraftar, güvenli sahalar' konulu bir sunum yaparak sporda şiddet ve şiddetin önlemesi ile ilgili kanun maddesi hakkında bilgiler verdi.
Daha sonra Kaymakam Ulugölge yaptığı konuşmada, "Burada taraftarlarla bir araya gelerek onlarında görüşlerini almak istedik. Bende görev yaptığım birçok yerde spor yönetici olarak ve spor destekçisi olarak elimden geleni yaptım. Amaç sadece futbol da değil diğer spor dallarında da yetenekli ve başarılı sporcuları bulup onların bir yerlere gelmesine çalışmaktır. Bunu yaparken spor seyircisi olarak ta takımlarımızı desteklerken sporda centilmenliği, kardeşliği, barışı ve adil olmayı unutmamalıyız. Bu yemek bir başlangıç olsun. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim" dedi.
2 saate yakın süren yemekli toplantı da taraftarlarda var olan sorunları hakkında görüşlerini ifade ederek, yetkililerden desteklerini beklediklerini belirtiler. Yemek sonrası yemeğe katılanlar toplu halde bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.