Vali Karahan, Piraziz'de muhtarlarla bir araya geldi

GÜNDEM 09.02.2017 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2910+ kez okundu.
 

Vali Karahan, Piraziz'de muhtarlarla bir araya geldi

Piraziz Kaymakamlığı muhtarların şikayet,...
...talep ve önerilerini dinlemek üzere her ay ayrı bir ilçede düzenli olarak gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı  bu ay Giresun Valisi Hasan Karahan başkanlığında; İlçe Kaymakamı Hamit Genç, Piraziz Belediye Başkan Vekili Hayri Uzunoğlu,  Daire Amirleri, İl Mahalli İdareler Müdürü ve Personelleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarlarının katılımlarıyla Eren Ömer Hekim İlkokulu Konferans salonunda yapıldı. Kaymakam  Hamit Genç tarafından karşılanan Giresun Valisi Hasan Karahan toplantı öncesinde Eren Ömer Hekim İlkokulu ve Anasınıfında ‘Okul Afet Bilinci Eğitimi’ kapsamında yapılan tatbikat uygulamasını izledi. Vali Hasan Karahan’ın ilçeyi değerlendirmesi ve  Kaymakam Hamit Genç’in ilçe hakkında kısa bilgilendirme yapmasıyla başlayan toplantı, Köy ve Mahalle Muhtarlarının altyapı, yol, içme suyu, çevre temizliği, elektrik, tarım vb. konulardaki taleplerini iletmesiyle devam etti. Taleplerin iletilmesi sırasında  Vali Karahan, ilçede  özellikle fındık tarımı başta olmak üzere tarımın, hayvancılığın, turizmin geliştirilmesi için önerilerde bulunarak bu konuda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı. Vali Karahan, "Memleketimizin güzelliklerini ve sıkıntılarını birlikte paylaşarak Milli Birlik ve Beraberliğimizi korumak ve çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak için elimizden geleni yapmalıyız" diyerek katılımcılara teşekkür etti. Katılımcılara verilen yemeğin ardından program sona erdi.  
Piraziz Kaymakamlığı muhtarların şikayet,...
...talep ve önerilerini dinlemek üzere her ay ayrı bir ilçede düzenli olarak gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı  bu ay Giresun Valisi Hasan Karahan başkanlığında; İlçe Kaymakamı Hamit Genç, Piraziz Belediye Başkan Vekili Hayri Uzunoğlu,  Daire Amirleri, İl Mahalli İdareler Müdürü ve Personelleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarlarının katılımlarıyla Eren Ömer Hekim İlkokulu Konferans salonunda yapıldı. 
Kaymakam  Hamit Genç tarafından karşılanan Giresun Valisi Hasan Karahan toplantı öncesinde Eren Ömer Hekim İlkokulu ve Anasınıfında ‘Okul Afet Bilinci Eğitimi’ kapsamında yapılan tatbikat uygulamasını izledi. Vali Hasan Karahan’ın ilçeyi değerlendirmesi ve  Kaymakam Hamit Genç’in ilçe hakkında kısa bilgilendirme yapmasıyla başlayan toplantı, Köy ve Mahalle Muhtarlarının altyapı, yol, içme suyu, çevre temizliği, elektrik, tarım vb. konulardaki taleplerini iletmesiyle devam etti. Taleplerin iletilmesi sırasında  Vali Karahan, ilçede  özellikle fındık tarımı başta olmak üzere tarımın, hayvancılığın, turizmin geliştirilmesi için önerilerde bulunarak bu konuda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı. Vali Karahan, "Memleketimizin güzelliklerini ve sıkıntılarını birlikte paylaşarak Milli Birlik ve Beraberliğimizi korumak ve çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak için elimizden geleni yapmalıyız" diyerek katılımcılara teşekkür etti. Katılımcılara verilen yemeğin ardından program sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.