Başkan Yardımcısı Aydın, İl Müdürlüğüne atandı

GÜNDEM 16.01.2017 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3302+ kez okundu.
 

Başkan Yardımcısı Aydın, İl Müdürlüğüne atandı

2014 Yerel seçimler sonrası Keşap Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Barbaros Ahmet Aydın,...
...İl Gençlik ve Spor Merkezi Genel Müdürlüğüne atandı. Başkan Yardımcısı Aydın'a yeni görevinde başarılar dileyen Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, "Canım Kardeşim Barbaros Ahmet Aydın dün itibariyle Belediyemizde yürütmüş olduğu Belediye Başkan Yardımcılığı  görevinden ayrılarak Giresun İl Gençlik Merkezi Müdürü olarak İlimizde yeni görevine başlayacaktır. Birlikte çalıştığımız süre içerisindeki dostluğuna ve özverili çalışmalarına teşekkür eder, yeni görevinin hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.Giresun İl Gençlik Merkezi Müdürü Barbaros Ahmet Aydın, "2014 yılında başlamış olduğum Keşap Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden Giresun İl Gençlik Merkezi Müdürlüğüne atanmam sebebiyle ayrılıyorum. Bu süre zarfında desteklerini esirgemeyen Başkanım Mehmet Emür'e AK Parti ilçe Başkanım Adem Çakır'a, Meclis üyelerimize ve çok değerli çalışma arkadaşlarıma, Keşaplı hemşehrilerime gönülden teşekkür ederim" diye konuştu. 
2014 Yerel seçimler sonrası Keşap Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Barbaros Ahmet Aydın,...
...İl Gençlik ve Spor Merkezi Genel Müdürlüğüne atandı. Başkan Yardımcısı Aydın'a yeni görevinde başarılar dileyen Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, "Canım Kardeşim Barbaros Ahmet Aydın dün itibariyle Belediyemizde yürütmüş olduğu Belediye Başkan Yardımcılığı  görevinden ayrılarak Giresun İl Gençlik Merkezi Müdürü olarak İlimizde yeni görevine başlayacaktır. Birlikte çalıştığımız süre içerisindeki dostluğuna ve özverili çalışmalarına teşekkür eder, yeni görevinin hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.
Giresun İl Gençlik Merkezi Müdürü Barbaros Ahmet Aydın, "2014 yılında başlamış olduğum Keşap Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden Giresun İl Gençlik Merkezi Müdürlüğüne atanmam sebebiyle ayrılıyorum. Bu süre zarfında desteklerini esirgemeyen Başkanım Mehmet Emür'e AK Parti ilçe Başkanım Adem Çakır'a, Meclis üyelerimize ve çok değerli çalışma arkadaşlarıma, Keşaplı hemşehrilerime gönülden teşekkür ederim" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.