DERDİMİZ BULANCAK, SEVDAMIZ BULANCAK

SİYASET 24.11.2016 - 16:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2874+ kez okundu.
 

DERDİMİZ BULANCAK, SEVDAMIZ BULANCAK

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu,...
...yönetimini oluşturduktan sonra ziyaretlerine hızlı bir şekilde başladı. Hafta içi kurum ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Sakallıoğlu, oluşturduğu yönetim kurulu listesinde görev dağılımı yaptığını söyledi.Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Başkan Sakallıoğlu, yönetim kurulu listesinin genel merkez tarafından onaylandığını kaydetti.Yönetim Kurulu listesinin şekillenerek görev dağılımının yapıldığını belirten Başkan Sakallıoğlu, "Teşkilatlanma çalışmamızı gerçekleştirdik. Önceliğimiz Bulancak'ın sorunları. Kurum ziyaretlerine başladık. Bütün önerilere açığız. İlçemiz adına ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Görevimiz memleketimize hizmet etmektir" dedi.Teşkilatta yapılan görevlendirmelerin bilgisine de veren Başkan Sakallıoğlu, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına Tuncer Korkmaz'ı, Teşkilat Başkanlığına Eyüp Toraman'ı, Seçim İşleri Başkanlığına Mustafa Aydın'ı, Tanıtım Medya Başkanlığına Hale Zere'yi, Dış İlişkiler Başkanlığına Naim Yaslı'yı, Sosyal Politikalar Başkanlığına Ahmet Özdemir'i, Yerel Yönetimler Başkanlığına Oktay Karaman'ı, Ekonomi İşleri Başkanlığına Erol Türkmen'i, Halkla İlişkiler Başkanlığına Hasan Erdem'i, İdari Mali İşler Başkanlığına Bilal Yılmaz'ı, Ar-Ge Başkanlığına Pelin Çolakoğlu'nu, İnsan Hakları Başkanlığına Pınar Yılmaz'ı, Çevre, ŞEhir ve Kültür Başkanlığına Taceddin Yöndem'i, İlçe Sekreterliğine ise Haydar Başaran'ı getirdiklerini ifade etti. 
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu,...
...yönetimini oluşturduktan sonra ziyaretlerine hızlı bir şekilde başladı. Hafta içi kurum ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Sakallıoğlu, oluşturduğu yönetim kurulu listesinde görev dağılımı yaptığını söyledi.
Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Başkan Sakallıoğlu, yönetim kurulu listesinin genel merkez tarafından onaylandığını kaydetti.
Yönetim Kurulu listesinin şekillenerek görev dağılımının yapıldığını belirten Başkan Sakallıoğlu, "Teşkilatlanma çalışmamızı gerçekleştirdik. Önceliğimiz Bulancak'ın sorunları. Kurum ziyaretlerine başladık. Bütün önerilere açığız. İlçemiz adına ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Görevimiz memleketimize hizmet etmektir" dedi.
Teşkilatta yapılan görevlendirmelerin bilgisine de veren Başkan Sakallıoğlu, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına Tuncer Korkmaz'ı, Teşkilat Başkanlığına Eyüp Toraman'ı, Seçim İşleri Başkanlığına Mustafa Aydın'ı, Tanıtım Medya Başkanlığına Hale Zere'yi, Dış İlişkiler Başkanlığına Naim Yaslı'yı, Sosyal Politikalar Başkanlığına Ahmet Özdemir'i, Yerel Yönetimler Başkanlığına Oktay Karaman'ı, Ekonomi İşleri Başkanlığına Erol Türkmen'i, Halkla İlişkiler Başkanlığına Hasan Erdem'i, İdari Mali İşler Başkanlığına Bilal Yılmaz'ı, Ar-Ge Başkanlığına Pelin Çolakoğlu'nu, İnsan Hakları Başkanlığına Pınar Yılmaz'ı, Çevre, ŞEhir ve Kültür Başkanlığına Taceddin Yöndem'i, İlçe Sekreterliğine ise Haydar Başaran'ı getirdiklerini ifade etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.