Bulancak asil kaymakam bekliyor

SİYASET 24.11.2016 - 16:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2947+ kez okundu.
 

Bulancak asil kaymakam bekliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz,...
...Giresun İl Özel İdare bütçe görüşmelerinde gündem dışı söz alarak Bulancak'taki idari boşluğu dile getirdi. Yılmaz, yaptığı konuşmada;  "Ülkemizde 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında demokrasiye yapılan saldırının karşısında tüm siyasi partiler Türk halkı ile beraber demokrasiye ve hukuka sahip çıkmak için birlik olmuşlardır. Fakat gelişen süreçte hukukun işlemediğini veya çok ağır işlediğini bunun sonunda da 65 bin nüfuslu 60 köyü olan 13 bine yakın öğrencisi olan ve birçok ilden büyük olan Bulancak ilçesinde 4 aydır asil kaymakam olmadığından dolayı uzun süreli vekaletle yürütülen makam ciddi boyutlarda idari boşluk yaratmaktadır" dedi.Yılmaz, "Devlet memurları kanununda görevden alınmalar soruşturmanın sonuçlandırılması ve yeniden atama süreleri açıkça belirtilmiştir. Bu duruma göre, kaymakamın ya göreve gönderilmesi ya da Bulancak'a bir kaymakam atanması gerekmektedir. Bulancak'ta oluşan idari boşluk yeni sorunlara idari karmaşaya ve rutin işler dışında Bulancak halkının daha huzurlu, sorunların çözüldüğü, refah içinde yaşamını sağlayacak adımlar atılamamaktadır. Sizlere buradan sesleniyorum; Bu Mecliste sesimizi Ankara'ya duyuracak güçler vardır, lütfen gerekli siyasi girişimleri yaparak, Bulancak kaymakamlığı atanmasına yardımcı olunuz" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz,...
...Giresun İl Özel İdare bütçe görüşmelerinde gündem dışı söz alarak Bulancak'taki idari boşluğu dile getirdi. Yılmaz, yaptığı konuşmada;  "Ülkemizde 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında demokrasiye yapılan saldırının karşısında tüm siyasi partiler Türk halkı ile beraber demokrasiye ve hukuka sahip çıkmak için birlik olmuşlardır. Fakat gelişen süreçte hukukun işlemediğini veya çok ağır işlediğini bunun sonunda da 65 bin nüfuslu 60 köyü olan 13 bine yakın öğrencisi olan ve birçok ilden büyük olan Bulancak ilçesinde 4 aydır asil kaymakam olmadığından dolayı uzun süreli vekaletle yürütülen makam ciddi boyutlarda idari boşluk yaratmaktadır" dedi.
Yılmaz, "Devlet memurları kanununda görevden alınmalar soruşturmanın sonuçlandırılması ve yeniden atama süreleri açıkça belirtilmiştir. Bu duruma göre, kaymakamın ya göreve gönderilmesi ya da Bulancak'a bir kaymakam atanması gerekmektedir. Bulancak'ta oluşan idari boşluk yeni sorunlara idari karmaşaya ve rutin işler dışında Bulancak halkının daha huzurlu, sorunların çözüldüğü, refah içinde yaşamını sağlayacak adımlar atılamamaktadır. Sizlere buradan sesleniyorum; Bu Mecliste sesimizi Ankara'ya duyuracak güçler vardır, lütfen gerekli siyasi girişimleri yaparak, Bulancak kaymakamlığı atanmasına yardımcı olunuz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.