Dünya Birincisi İmam Hatip'te...

EĞİTİM 14.11.2016 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 8390+ kez okundu.
 

Dünya Birincisi İmam Hatip'te...

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Mesleki Tatbikat Kulübü mesleki bilinci oluşturmak ve meslek sevgisini kazandırmak amacıyla okul mescidinde Kur'an tilaveti programı düzenledi.
Programa Bulancak'tan yetişen ve halen Kur’anın hizmetkarı olan hafız-ı kurra, İstanbul Pendik Aliya İzzet Begoviç Camii İmam Hatipi 2002 Türkiye ve Dünya Kur’an-ı  Kerim okuma birincisi İbrahim Deniz hoca katıldı. Okul mescidinde düzenlenen programa bütün öğrenciler katıldı. Program meslek dersleri öğretmeni İbrahim Hıdır'ın açılış Kuran’ı kerimi ile başladı. Ardından konuk okuyucu İbrahim Deniz Hoca öğrencilere eşsiz bir kura’an tilaveti gerçekleştirdi. Program sonunda okul müdürü  Yunis Aydın, Kur’an tilaveti ile gönülleri mest eden ve öğrencileri değişik manevi iklimlere sürükleyen İbrahim Deniz Hocaya teşekkür etti.İmam Hatip İbrahim Deniz kimdir?   İbrahim Deniz, 1976 Giresun Bulancak'ta dünyaya geldi. İlköğretimini Bulancak'ın Tokmadin Köyü'nde, Orta öğrenimini İzmit İmam Hatip Lisesi'nde, hafızlığını Rize Kendirli Kur'an Kursu'nda, Bayrampaşa Ticaret Meslek Lisesi'ni bitirdikten sonra lise öğrenimini Üsküdar İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ni dışarıdan bitirdi. 2002 ile 2005 yılları arasında Gaziosmanpaşa Birlik Camii'nde, 2005 ile 2007 yılları arasında Bayrampaşa Bilal-i Habeş Camii'nde görev yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan İbrahim Deniz, 2007 yılından beri Aliya İzzet Boeoviç Camii Şerifi'nde İmam Hatiplik görevini sürdürüyor. 
Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Mesleki Tatbikat Kulübü mesleki bilinci oluşturmak ve meslek sevgisini kazandırmak amacıyla okul mescidinde Kur'an tilaveti programı düzenledi.
Programa Bulancak'tan yetişen ve halen Kur’anın hizmetkarı olan hafız-ı kurra, İstanbul Pendik Aliya İzzet Begoviç Camii İmam Hatipi 2002 Türkiye ve Dünya Kur’an-ı  Kerim okuma birincisi İbrahim Deniz hoca katıldı. Okul mescidinde düzenlenen programa bütün öğrenciler katıldı. Program meslek dersleri öğretmeni İbrahim Hıdır'ın açılış Kuran’ı kerimi ile başladı. Ardından konuk okuyucu İbrahim Deniz Hoca öğrencilere eşsiz bir kura’an tilaveti gerçekleştirdi. Program sonunda okul müdürü  Yunis Aydın, Kur’an tilaveti ile gönülleri mest eden ve öğrencileri değişik manevi iklimlere sürükleyen İbrahim Deniz Hocaya teşekkür etti.
İmam Hatip İbrahim Deniz kimdir?

 

İbrahim Deniz, 1976 Giresun Bulancak'ta dünyaya geldi. İlköğretimini Bulancak'ın Tokmadin Köyü'nde, Orta öğrenimini İzmit İmam Hatip Lisesi'nde, hafızlığını Rize Kendirli Kur'an Kursu'nda, Bayrampaşa Ticaret Meslek Lisesi'ni bitirdikten sonra lise öğrenimini Üsküdar İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ni dışarıdan bitirdi. 2002 ile 2005 yılları arasında Gaziosmanpaşa Birlik Camii'nde, 2005 ile 2007 yılları arasında Bayrampaşa Bilal-i Habeş Camii'nde görev yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan İbrahim Deniz, 2007 yılından beri Aliya İzzet Boeoviç Camii Şerifi'nde İmam Hatiplik görevini sürdürüyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.