Öğretmenler ve aileler sürekli istişare içinde olmalı

EĞİTİM 07.11.2016 - 17:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2800+ kez okundu.
 

Öğretmenler ve aileler sürekli istişare içinde olmalı

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı okul aile birliği toplantısı yapıldı.
Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen aile birliği toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan başkanlığına Müdür yardımcısı Kadir Yavuz’un seçildiği toplantıda gündem maddesi gereği açılış konuşmasını Yunis Aydın yaptı. Yapılan faaliyetler ile eğitim-öğretim çalışmaları hakkında öğrenci velilerine bilgi veren Okul Müdürü Yunis Aydın hayırsever iş adamları ve vatandaşların katkılarıyla öğrencilere burs  verildiğini belirterek, maddi-manevi katkılarından dolayı herkese teşekkür etti.Okul Aile Birliği Başkanı Hayrettin Kılıç ise, öğretmen, öğrenci ve velilerin bir birinden asla uzak düşünülemeyeceğini belirttiği konuşmasında, "Çocuklarımızın hedefi yüksek, o hedefe ulaşabilmek için gayretleri de yüksek olmalı. Sizler veliler olarak okulumuz idaresi, öğretmenlerimiz ve aile birliği ile üst düzeyde istişare içinde olmalısınız. Çocuğun annesi ve babası tarafından takip edildiğini hissetmesi gerekir. Günden güne toplumda uçuruma doğru giden gençliğin daha fazla zarar görmeden düşecekleri şer odaklı çukurların mutlaka kurutulmaları için bizler ve okul yönetimi elimizden gelen gayreti gösterdiğimizin bilinmesini istiyoruz" dedi.Toplantıya katılan öğrenci velilerinin oy birliği ile kabul ettikleri beş asil, beş yedek üyeden oluşan yönetim kurulu ile bir asil, bir yedek üyeden oluşan denetleme kurulu listesi; yönetim kurulu asil üyeler: Hayrettin Kılıç, Kemal Artul, Eşref Yöndem, İsmail Yılmaz, Erkan Akgül,yedek üyeler: Tenzile Ok, Mahmut Öztürk, Muhammed Aydın, Ahmet Durmuş, Mehmet Yümsel, denetleme kurulu asil üye Erol Gökali, yedek üye ise Zeki Tanju Yavuz isimlerinden oluştu.  
Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı okul aile birliği toplantısı yapıldı.
Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen aile birliği toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan başkanlığına Müdür yardımcısı Kadir Yavuz’un seçildiği toplantıda gündem maddesi gereği açılış konuşmasını Yunis Aydın yaptı. Yapılan faaliyetler ile eğitim-öğretim çalışmaları hakkında öğrenci velilerine bilgi veren Okul Müdürü Yunis Aydın hayırsever iş adamları ve vatandaşların katkılarıyla öğrencilere burs  verildiğini belirterek, maddi-manevi katkılarından dolayı herkese teşekkür etti.
Okul Aile Birliği Başkanı Hayrettin Kılıç ise, öğretmen, öğrenci ve velilerin bir birinden asla uzak düşünülemeyeceğini belirttiği konuşmasında, "Çocuklarımızın hedefi yüksek, o hedefe ulaşabilmek için gayretleri de yüksek olmalı. Sizler veliler olarak okulumuz idaresi, öğretmenlerimiz ve aile birliği ile üst düzeyde istişare içinde olmalısınız. Çocuğun annesi ve babası tarafından takip edildiğini hissetmesi gerekir. Günden güne toplumda uçuruma doğru giden gençliğin daha fazla zarar görmeden düşecekleri şer odaklı çukurların mutlaka kurutulmaları için bizler ve okul yönetimi elimizden gelen gayreti gösterdiğimizin bilinmesini istiyoruz" dedi.
Toplantıya katılan öğrenci velilerinin oy birliği ile kabul ettikleri beş asil, beş yedek üyeden oluşan yönetim kurulu ile bir asil, bir yedek üyeden oluşan denetleme kurulu listesi; yönetim kurulu asil üyeler: Hayrettin Kılıç, Kemal Artul, Eşref Yöndem, İsmail Yılmaz, Erkan Akgül,yedek üyeler: Tenzile Ok, Mahmut Öztürk, Muhammed Aydın, Ahmet Durmuş, Mehmet Yümsel, denetleme kurulu asil üye Erol Gökali, yedek üye ise Zeki Tanju Yavuz isimlerinden oluştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.