Şehit Ömer Halisdemir Caddesi ve Demokrasi Parkı açıldı

GÜNDEM 06.10.2016 - 18:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1927+ kez okundu.
 

Şehit Ömer Halisdemir Caddesi ve Demokrasi Parkı açıldı

Şehit Ömer Halisdemir Caddesi ve Demokrasi Parkı halkın büyük katılımı ile açıldı.
Açılışa Vali Hasan Karahan, Başsavcı Ozan Kaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Güre Mahallesi muhtarı Ali Atalay, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri,  belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in hayat öyküsünün okunmasının ardından konuşma yapan belediye başkanı Kerim Aksu, "Bizler, ülkemiz ve demokrasimiz için şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir adına dünyanın fındık merkezinde ve Fındık Borsası’nın olan caddeyi yeniden yaparak ve Demokrasi Parkı’nı açarak gururumuzu dile getirmek istiyorum. 15 Temmuz ülkemiz için bir kara gündür. Yıllardır demokrasiyi, Cumhuriyet’in temelini savunmuş bireyler olarak burada toplanmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepimizin Cumhuriyet’e ve demokrasiye ihtiyacı var. 15 Temmuz gecesi şehit olan Ömer Halisdemir bize bunu gösterdi. Şunu anlıyoruz ki büyük Atatürk’ün yolundan gitmeliyiz. Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlı kalmalıyız. Dinimizi tüm gerçekliği ile bilimsel yaşamalıyız. Hiçbir cemaatin ve tarikatın elinde olmayacağız. Demokrasi olduğu sürece var olduğumuzu asla unutmayacağız. Buraya katılan tüm dostlarımıza, protokole ve halkımıza teşekkür ederim" dedi.Kurdele kesiminin ardından Şehit Ömer Halisdemir Caddesi’ni ve Demokrasi Parkı’nı tüm protokol ve vatandaşlar gezdi.
Şehit Ömer Halisdemir Caddesi ve Demokrasi Parkı halkın büyük katılımı ile açıldı.
Açılışa Vali Hasan Karahan, Başsavcı Ozan Kaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Güre Mahallesi muhtarı Ali Atalay, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri,  belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in hayat öyküsünün okunmasının ardından konuşma yapan belediye başkanı Kerim Aksu, "Bizler, ülkemiz ve demokrasimiz için şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir adına dünyanın fındık merkezinde ve Fındık Borsası’nın olan caddeyi yeniden yaparak ve Demokrasi Parkı’nı açarak gururumuzu dile getirmek istiyorum. 15 Temmuz ülkemiz için bir kara gündür. Yıllardır demokrasiyi, Cumhuriyet’in temelini savunmuş bireyler olarak burada toplanmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepimizin Cumhuriyet’e ve demokrasiye ihtiyacı var. 15 Temmuz gecesi şehit olan Ömer Halisdemir bize bunu gösterdi. Şunu anlıyoruz ki büyük Atatürk’ün yolundan gitmeliyiz. Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlı kalmalıyız. Dinimizi tüm gerçekliği ile bilimsel yaşamalıyız. Hiçbir cemaatin ve tarikatın elinde olmayacağız. Demokrasi olduğu sürece var olduğumuzu asla unutmayacağız. Buraya katılan tüm dostlarımıza, protokole ve halkımıza teşekkür ederim" dedi.
Kurdele kesiminin ardından Şehit Ömer Halisdemir Caddesi’ni ve Demokrasi Parkı’nı tüm protokol ve vatandaşlar gezdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.