Kadınlara yönelik aşçı kursu

EĞİTİM 06.10.2016 - 17:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2294+ kez okundu.
 

Kadınlara yönelik aşçı kursu

Özellikle kız çocuklarının okula devam oranlarının arttırılması,...
...AB Hibe Programı kapsamında Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Derneği(HEGEM) tarafından yürütülen Giresun Kızlarını Kazanıyor Proje ile; açık lisede öğrenim gören kızların meslek edinmesini sağlamak amacıyla Giresun Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde Aşçı Çıraklığı Kursu gerçekleştiriliyor.HEGEM Başkanı ve Eğitim Koordinatörü Dr. Rahman Çakır, "09 Eylül 2016 tarihinde başlayan ve Giresun Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirilmekte olan 272 saatlik Aşçı Çıraklığı Kursuna 32 kursiyer kadın devam ediyor. Kursun açılmasında katkı sunan proje ortağı Halk Eğitim Merkezi yöneticilerine, kurs öğretmenlerine ve kursa devam eden kursiyerlere teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki her bir kursiyer kurs bitiminde öğrendiklerini evlerinin yanında profesyonel hayatlarına da taşıyarak  ailelerine ekonomik yönden katkılar sağlayacaklardır" dedi.Aşçı Çıraklığı kursunu tamamlayarak mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında; Konaklama işletmelerinin yiyecek içecek ünitelerinde, Kurum mutfaklarında, Kafeterya, bar ve restoranlarda,  Yemek fabrikalarında,  Ulaşım araçlarının yiyecek içecek üretim ünitelerinde vb. yerlerde çalışabilicekler. 
Özellikle kız çocuklarının okula devam oranlarının arttırılması,...
...AB Hibe Programı kapsamında Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Derneği(HEGEM) tarafından yürütülen Giresun Kızlarını Kazanıyor Proje ile; açık lisede öğrenim gören kızların meslek edinmesini sağlamak amacıyla Giresun Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde Aşçı Çıraklığı Kursu gerçekleştiriliyor.
HEGEM Başkanı ve Eğitim Koordinatörü Dr. Rahman Çakır, "09 Eylül 2016 tarihinde başlayan ve Giresun Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirilmekte olan 272 saatlik Aşçı Çıraklığı Kursuna 32 kursiyer kadın devam ediyor. Kursun açılmasında katkı sunan proje ortağı Halk Eğitim Merkezi yöneticilerine, kurs öğretmenlerine ve kursa devam eden kursiyerlere teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki her bir kursiyer kurs bitiminde öğrendiklerini evlerinin yanında profesyonel hayatlarına da taşıyarak  ailelerine ekonomik yönden katkılar sağlayacaklardır" dedi.
Aşçı Çıraklığı kursunu tamamlayarak mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında; Konaklama işletmelerinin yiyecek içecek ünitelerinde, Kurum mutfaklarında, Kafeterya, bar ve restoranlarda,  Yemek fabrikalarında,  Ulaşım araçlarının yiyecek içecek üretim ünitelerinde vb. yerlerde çalışabilicekler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.