'Güzel günler göreceğiz çocuklar'

SPOR 06.10.2016 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2828+ kez okundu.
 

'Güzel günler göreceğiz çocuklar'

Çotanakların Başkanı Bozbağ,...
...takımın Ümraniye maçında ortaya koyduğu performanstan oldukça memnun olduğunu ifade ederek, 'Giresunspor’u çok güzel günler bekliyor' dedi.TFF 1. Lig’de haftayı 3 puanla kapatan Giresunspor’da, Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, lige verilen milli maç arasına moralli girdikleri için mutlu olduklarını söyledi.Ümraniyespor karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunun altını çizen Bozbağ, "Bazıları Ümraniye’yi küçümseyebilir ancak rakibimiz Eskişehirspor gibi Boluspor gibi bu ligin en önemli takımlarına kök söktürdü. Bizim için her anlamda güzel bir galibiyet oldu" dedi.Takımın her geçen gün daha iyiye gittiğine dikkat çeken Bozbağ, "Ümraniye maçını kazanmamız çok iyi oldu. Elazığ maçını telafi ettik. 15 günlük araya iyi bir şekilde girdik. Şehri tekrar sevindirdik. Bunlar bu şehir için önemli, bizim için önemli şeyler. Takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini görüyoruz. Ben güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Şimdi önemli olan Eskişehir maçı… Eskişehir maçına da iyi hazırlanacağız. Önümüzde yeterli zamanımız var. Eskişehir maçına kadar sakat oyuncularımızın yetişmesi için uğraşacağız. Ben Giresunspor’u çok güzel günlerin beklediğini düşünüyorum" diye konuştu.
Çotanakların Başkanı Bozbağ,...
...takımın Ümraniye maçında ortaya koyduğu performanstan oldukça memnun olduğunu ifade ederek, 'Giresunspor’u çok güzel günler bekliyor' dedi.
TFF 1. Lig’de haftayı 3 puanla kapatan Giresunspor’da, Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, lige verilen milli maç arasına moralli girdikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Ümraniyespor karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunun altını çizen Bozbağ, "Bazıları Ümraniye’yi küçümseyebilir ancak rakibimiz Eskişehirspor gibi Boluspor gibi bu ligin en önemli takımlarına kök söktürdü. Bizim için her anlamda güzel bir galibiyet oldu" dedi.
Takımın her geçen gün daha iyiye gittiğine dikkat çeken Bozbağ, "Ümraniye maçını kazanmamız çok iyi oldu. Elazığ maçını telafi ettik. 15 günlük araya iyi bir şekilde girdik. Şehri tekrar sevindirdik. Bunlar bu şehir için önemli, bizim için önemli şeyler. Takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini görüyoruz. Ben güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Şimdi önemli olan Eskişehir maçı… Eskişehir maçına da iyi hazırlanacağız. Önümüzde yeterli zamanımız var. Eskişehir maçına kadar sakat oyuncularımızın yetişmesi için uğraşacağız. Ben Giresunspor’u çok güzel günlerin beklediğini düşünüyorum" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.