Bektaşoğlu'dan AK Parti'ye 'taşerona kadro' çağrısı

SİYASET 04.10.2016 - 09:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3334+ kez okundu.
 

Bektaşoğlu'dan AK Parti'ye 'taşerona kadro' çağrısı

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, 'Taşerona kadroyu AKP engelliyor.
Bizim taahhüdümüzü aldılar, vaat olarak açıkladılar ama hala yasallaştırmadılar. Emekçiler bunu değerlendirecektir umarım" dedi.Bektaşoğlu, Belediye-İş Sendikası Giresun Şubesini ziyaret ederek Başkan Salih Önal, yönetim kurulu ve üyelerle bir araya geldi.Önal, yaptığı konuşmada, milletvekilinin Giresun’la ilgili yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini söyledi. Başkan Önal, 'Özellikle taşeron işçilerimizle ilgili verdiğiniz önerge ve yaptığınız konuşmalarla bize destek oldunuz. Giresun Üniversitesi’nde son dönemde yaşanan kıyıma bizimle birlikte tepki gösterdiniz. Yeni dönemde de sizden aynı yaklaşımı bekliyoruz' dedi.Bülent Bektaşoğlu ise konuşmasında, "CHP için emek en yüce değerdir. Emekçiye saygıyı esas kabul ederiz. Türkiye’de AKP eliyle uygulanan politikalar emek cephesinde geniş tahribat yarattı. Ekonomik demokratik haklarını savunan sendikalı işçi istenmiyor. Bunun yerine bu yüzyılda asla olmaması gereken modern kölelik olan taşeron işçiliği dayatıyorlar. Çok çalışıp az para alan sesini çıkarmayan işçi tipi onların tercihi. İşçinin öyle taşeron, A-B-C gibi tanımı olmaz. İşçinin evrensel tanımı tektir" diye konuştu.
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, 'Taşerona kadroyu AKP engelliyor.
Bizim taahhüdümüzü aldılar, vaat olarak açıkladılar ama hala yasallaştırmadılar. Emekçiler bunu değerlendirecektir umarım" dedi.
Bektaşoğlu, Belediye-İş Sendikası Giresun Şubesini ziyaret ederek Başkan Salih Önal, yönetim kurulu ve üyelerle bir araya geldi.
Önal, yaptığı konuşmada, milletvekilinin Giresun’la ilgili yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini söyledi. Başkan Önal, 'Özellikle taşeron işçilerimizle ilgili verdiğiniz önerge ve yaptığınız konuşmalarla bize destek oldunuz. Giresun Üniversitesi’nde son dönemde yaşanan kıyıma bizimle birlikte tepki gösterdiniz. Yeni dönemde de sizden aynı yaklaşımı bekliyoruz' dedi.
Bülent Bektaşoğlu ise konuşmasında, "CHP için emek en yüce değerdir. Emekçiye saygıyı esas kabul ederiz. Türkiye’de AKP eliyle uygulanan politikalar emek cephesinde geniş tahribat yarattı. Ekonomik demokratik haklarını savunan sendikalı işçi istenmiyor. Bunun yerine bu yüzyılda asla olmaması gereken modern kölelik olan taşeron işçiliği dayatıyorlar. Çok çalışıp az para alan sesini çıkarmayan işçi tipi onların tercihi. İşçinin öyle taşeron, A-B-C gibi tanımı olmaz. İşçinin evrensel tanımı tektir" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.