GENEL MERKEZ OLAYA EL KOYDU!

SİYASET 27.09.2016 - 12:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2581+ kez okundu.
 

GENEL MERKEZ OLAYA EL KOYDU!

Bulancak AK Parti'de esen soğuk rüzgarlar nedeniyle olaya el koyan AK Parti Genel Merkezi, Giresun Koordinatörü Rıdvan Köybaşı'yı Bulancak'a yolladı
Bulancak Ak Parti'de kaynayan siyaset kazanına son noktayı koymak için Genel Merkez müdahalede bulundu. AK Parti Belediye Başkanı Recep Yakar ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu arasında esen soğuk rüzgarlar nedeniyle hafta sonu genel merkez tarafından Bulancak'a koordinatör milletvekili gönderildi. AK Parti Giresun Koordinatörü olan aynı zamanda eski Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı Cuma ve Cumartesi günleri geç saatlere kadar partililer, STK Başkanları ve bazı isimlerle görüştü. İlçe Başkanlığı için adı geçen isimleri ve parti teşkilatında görev almak isteyenlerin listelerini alan Köybaşı, yeni yönetimin İl başkanlığında istişare edildikten sonra genel merkeze onaya gideceğini kaydetti.Köybaşı yaptığı açıklamada, "'Yeni oluşacak olan ilçe yönetim kurulumuza girmek için başvuran ve bir birinden değerli olan arkadaşlarımıza, AK Parti'ye gösterdikleri büyük teveccüh için teşekkür ediyorum. AK Parti Giresun İl Teşkilat Başkanımız Hasan Ali Tütüncü ve şahsım, ilçe yönetim kurulu üyesi olmak isteyen adaylarımız ile Bulancak'ta bire bir istişareye dayalı bir mülakat gerçekleştirdik. Bu mülakat sonunda belirleyeceğimiz yeni yönetim kurulu listemiz, İl Başkanlığımızda yine istişare edildikten sonra Genel Merkezimizin onayına sunulacak. Genel Merkezin onay vermesi ile birlikte, inanıyorum ki, bir kaç gün içinde AK Parti Bulancak İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz bu şekilde netleşecek ve yeni yönetim kurulu üyelerimizi Bulancak kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.  
Bulancak AK Parti'de esen soğuk rüzgarlar nedeniyle olaya el koyan AK Parti Genel Merkezi, Giresun Koordinatörü Rıdvan Köybaşı'yı Bulancak'a yolladı
Bulancak Ak Parti'de kaynayan siyaset kazanına son noktayı koymak için Genel Merkez müdahalede bulundu. AK Parti Belediye Başkanı Recep Yakar ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu arasında esen soğuk rüzgarlar nedeniyle hafta sonu genel merkez tarafından Bulancak'a koordinatör milletvekili gönderildi. AK Parti Giresun Koordinatörü olan aynı zamanda eski Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı Cuma ve Cumartesi günleri geç saatlere kadar partililer, STK Başkanları ve bazı isimlerle görüştü. İlçe Başkanlığı için adı geçen isimleri ve parti teşkilatında görev almak isteyenlerin listelerini alan Köybaşı, yeni yönetimin İl başkanlığında istişare edildikten sonra genel merkeze onaya gideceğini kaydetti.
Köybaşı yaptığı açıklamada, "'Yeni oluşacak olan ilçe yönetim kurulumuza girmek için başvuran ve bir birinden değerli olan arkadaşlarımıza, AK Parti'ye gösterdikleri büyük teveccüh için teşekkür ediyorum. AK Parti Giresun İl Teşkilat Başkanımız Hasan Ali Tütüncü ve şahsım, ilçe yönetim kurulu üyesi olmak isteyen adaylarımız ile Bulancak'ta bire bir istişareye dayalı bir mülakat gerçekleştirdik. Bu mülakat sonunda belirleyeceğimiz yeni yönetim kurulu listemiz, İl Başkanlığımızda yine istişare edildikten sonra Genel Merkezimizin onayına sunulacak. Genel Merkezin onay vermesi ile birlikte, inanıyorum ki, bir kaç gün içinde AK Parti Bulancak İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz bu şekilde netleşecek ve yeni yönetim kurulu üyelerimizi Bulancak kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.