HERKES BİR FİYAT DER; HAŞİM AZ'DER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2014 - 21:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3445+ kez okundu.
 

HERKES BİR FİYAT DER; HAŞİM AZ'DER

Haşim Azder Market yeni yüzüyle görkemli bir açılış yaptı.
Bulancak’ta alışveriş denilince akla ilk gelen isimlerden olan Haşim Azder Market, yeni yüzüyle müşterilerinin hizmetine girdi. İhsaniye Mahallesi Yalı Sokak’ta bulunan eski mağazasını yenileyen ve lüks bir görüntü ile müşterilerinin hizmetine sunan Haşim Azder ve oğlu Ömer Faruk Azder, ‘Herkes bir fiyat der, Haşim az der’ sloganıyla yola çıkarak, Bulancak’ta bir ilke imza attılar. Toplam 1700 metrekare alanda yeni yüzüyle faaliyet gösterecek olan Haşim Azder Market’in açılışı Giresun Valisi Hasan Karahan, Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan ve protokol üyeleri eşliğinde yapıldı. İşyerinin yenilenen yüzüyle yapılan açılış töreninde duayı Nuri Genç hoca yaptı. Açılış kurdelesini ise Vali Karahan, Kaymakam Elbasan, İlçe Müftüsü Şaban Sadan, Nuri Genç Hoca ve Market sahipleri Haşim ve Ömer Faruk Azder kesti. AVM konseptinde yapılan mağazanın açılışına ise Mehter Takımı damga vurdu. Mağaza sahiplerinden Ömer Faruk Azder, yaptığı konuşmada, açılışlara katılanlara teşekkür ederken, “İmkanlarımızı zorlayarak 1700 metrekare alanda mağazamızı yeniledik. Bütün halkımızın en üst seviyede alışveriş yapması için, gece gündüz çalıştık” dedi. Mağazada alışveriş yapan ailelerin çocuklarını bırakabilecekleri oyun salonunun dışında mağaza içinde bulunan yel değirmeni de bulunuyor. Temizlikten gıdaya, oyuncaktan zücaciyeye aradığınız bütün her şeyi Haşim Azder Market’te bulabilirsiniz. Açılışa Vali Karahan ve Kaymakam Elbasan’ın yanı sıra Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Yazlak, daire amirleri, işadamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.      Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Bulancaklı hemşerimiz, Bulancak'ın gururu Doç. Dr. Hüseyin Avni Uydu Rize'den gelerek açılış törenine katıldı.  
Haşim Azder Market yeni yüzüyle görkemli bir açılış yaptı.

Bulancak’ta alışveriş denilince akla ilk gelen isimlerden olan Haşim Azder Market, yeni yüzüyle müşterilerinin hizmetine girdi. İhsaniye Mahallesi Yalı Sokak’ta bulunan eski mağazasını yenileyen ve lüks bir görüntü ile müşterilerinin hizmetine sunan Haşim Azder ve oğlu Ömer Faruk Azder, ‘Herkes bir fiyat der, Haşim az der’ sloganıyla yola çıkarak, Bulancak’ta bir ilke imza attılar. Toplam 1700 metrekare alanda yeni yüzüyle faaliyet gösterecek olan Haşim Azder Market’in açılışı Giresun Valisi Hasan Karahan, Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan ve protokol üyeleri eşliğinde yapıldı. İşyerinin yenilenen yüzüyle yapılan açılış töreninde duayı Nuri Genç hoca yaptı. Açılış kurdelesini ise Vali Karahan, Kaymakam Elbasan, İlçe Müftüsü Şaban Sadan, Nuri Genç Hoca ve Market sahipleri Haşim ve Ömer Faruk Azder kesti.

AVM konseptinde yapılan mağazanın açılışına ise Mehter Takımı damga vurdu. Mağaza sahiplerinden Ömer Faruk Azder, yaptığı konuşmada, açılışlara katılanlara teşekkür ederken, “İmkanlarımızı zorlayarak 1700 metrekare alanda mağazamızı yeniledik. Bütün halkımızın en üst seviyede alışveriş yapması için, gece gündüz çalıştık” dedi.

Mağazada alışveriş yapan ailelerin çocuklarını bırakabilecekleri oyun salonunun dışında mağaza içinde bulunan yel değirmeni de bulunuyor. Temizlikten gıdaya, oyuncaktan zücaciyeye aradığınız bütün her şeyi Haşim Azder Market’te bulabilirsiniz.

Açılışa Vali Karahan ve Kaymakam Elbasan’ın yanı sıra Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Yazlak, daire amirleri, işadamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

     Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Bulancaklı hemşerimiz, Bulancak'ın gururu Doç. Dr. Hüseyin Avni Uydu Rize'den gelerek açılış törenine katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.