Giresunlu Başkan, Abdülhamid Han'ın torununun nikahını kıydı!

GÜNDEM 17.02.2024 - 23:59, Güncelleme: 17.02.2024 - 23:59 5976+ kez okundu.
 

Giresunlu Başkan, Abdülhamid Han'ın torununun nikahını kıydı!

Beykoz Belediye Başkanı Giresunlu hemşehrimiz Murat Aydın, Osmanlı Sultanı II. Abdülhamid Han'ın 4. kuşak torunu Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ve Yiğit Onur Kaya’nın nikahını kıydı.
Sultan II. Abdülhamid Han'ın 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan'ın düğünü bu akşam Beykoz'da gerçekleştirildi. Oldukça ihtişamlı bir törenle nikah masasına oturan Berna Sultan Osmanoğlu ve eşi seçtikleri gelinlik ve damatlık ile dikkatleri üzerine toplarken, salona mehter eşliğinde giren ünlü çiftin mutlu anları sosyal medyada adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. NİKAH DEFTERİNİ İLBER ORTAYLI VERDİ!   Çiftin yakın dostları ve ailesinin katılımıyla gerçekleşen törende iş ve sanat dünyasından değerli isimler de yer aldı. Çiftin nikah defterini ise Türkiye'nin en ünlü profesörlerinden olan Prof. Dr. İlber Ortaylı verdi. İlber Ortaylı'nın nikah defterini takdim ederken yaptığı anlam dolu konuşma sosyal medyada büyük beğeni aldı. Beykoz Belediye Başkanı hemşehrimiz Murat Aydın ise nikah ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Sultan II. Abdülhamid Han'ın 4. kuşak torunu Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ve Yiğit Onur Kaya’nın nikah akdini gerçekleştirdik. Genç çiftimizi tebrik ediyor, iki cihan saadeti diliyorum"
Beykoz Belediye Başkanı Giresunlu hemşehrimiz Murat Aydın, Osmanlı Sultanı II. Abdülhamid Han'ın 4. kuşak torunu Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ve Yiğit Onur Kaya’nın nikahını kıydı.

Sultan II. Abdülhamid Han'ın 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan'ın düğünü bu akşam Beykoz'da gerçekleştirildi. Oldukça ihtişamlı bir törenle nikah masasına oturan Berna Sultan Osmanoğlu ve eşi seçtikleri gelinlik ve damatlık ile dikkatleri üzerine toplarken, salona mehter eşliğinde giren ünlü çiftin mutlu anları sosyal medyada adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

NİKAH DEFTERİNİ İLBER ORTAYLI VERDİ!

 

Çiftin yakın dostları ve ailesinin katılımıyla gerçekleşen törende iş ve sanat dünyasından değerli isimler de yer aldı. Çiftin nikah defterini ise Türkiye'nin en ünlü profesörlerinden olan Prof. Dr. İlber Ortaylı verdi. İlber Ortaylı'nın nikah defterini takdim ederken yaptığı anlam dolu konuşma sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Beykoz Belediye Başkanı hemşehrimiz Murat Aydın ise nikah ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Sultan II. Abdülhamid Han'ın 4. kuşak torunu Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ve Yiğit Onur Kaya’nın nikah akdini gerçekleştirdik. Genç çiftimizi tebrik ediyor, iki cihan saadeti diliyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.