İlimizde bir ilk!

SAĞLIK 08.05.2024 - 11:17, Güncelleme: 08.05.2024 - 11:17 4032 kez okundu.
 

İlimizde bir ilk!

V-NOTES Tekniği İle İzsiz Tüp Ligasyonu Başarıyla Gerçekleştirildi.
Giresun'da ilk defa uygulanan V-NOTES (izsiz cerrahi) tekniği ile hastanın karnında ameliyat izi olmadan kısırlaştırma (tüp ligasyonu) işlemi başarıyla tamamlandı. Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Sema Baki Yıldırım liderliğindeki tecrübeli ameliyathane ekibi, Op. Dr. Deniz Taşkıran ve Op. Dr. Salih Kolsuz'un katkılarıyla bu önemli ameliyatı gerçekleştirdi. V-NOTES tekniği ile: · Uygun hastalarda minimum kesi ile aynı gün hastaneden taburcu olma ve günlük yaşama dönme imkanı sunar. · Hastanın karnında ameliyat izi oluşmaz, bu da estetik açıdan önemli bir avantajdır. · Ağrı ve iyileşme süresi kısalır. Bu önemli başarıyla ilgili Dr. Sema Baki Yıldırım şu açıklamayı yaptı: "V-NOTES tekniğini başarıyla uygulayarak, Giresun'da bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu teknik sayesinde hastalarımızın konforunu ve yaşam kalitesini önemli ölçüde artırmış bulunuyoruz. Hastanemizde uyguladığımız ileri cerrahi teknikler ile Giresun ve çevre illerden gelen hastalara en uygun tedavi seçeneklerini sunmaya devam edeceğiz."  
V-NOTES Tekniği İle İzsiz Tüp Ligasyonu Başarıyla Gerçekleştirildi.

Giresun'da ilk defa uygulanan V-NOTES (izsiz cerrahi) tekniği ile hastanın karnında ameliyat izi olmadan kısırlaştırma (tüp ligasyonu) işlemi başarıyla tamamlandı.

Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Sema Baki Yıldırım liderliğindeki tecrübeli ameliyathane ekibi, Op. Dr. Deniz Taşkıran ve Op. Dr. Salih Kolsuz'un katkılarıyla bu önemli ameliyatı gerçekleştirdi.

V-NOTES tekniği ile:

· Uygun hastalarda minimum kesi ile aynı gün hastaneden taburcu olma ve günlük yaşama dönme imkanı sunar.

· Hastanın karnında ameliyat izi oluşmaz, bu da estetik açıdan önemli bir avantajdır.

· Ağrı ve iyileşme süresi kısalır.

Bu önemli başarıyla ilgili Dr. Sema Baki Yıldırım şu açıklamayı yaptı:

" V-NOTES tekniğini başarıyla uygulayarak, Giresun'da bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu teknik sayesinde hastalarımızın konforunu ve yaşam kalitesini önemli ölçüde artırmış bulunuyoruz. Hastanemizde uyguladığımız ileri cerrahi teknikler ile Giresun ve çevre illerden gelen hastalara en uygun tedavi seçeneklerini sunmaya devam edeceğiz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.