'Herkesin emeği çok değerli!'

SİYASET 03.04.2024 - 23:59, Güncelleme: 04.04.2024 - 00:03 7900+ kez okundu.
 

'Herkesin emeği çok değerli!'

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın seçimleri kazanarak mazbatayı almasının ardından başarının gizli kahramanları haklı gurur yaşıyor.
Bulancak Kadın Kolları Başkanı iken görevinden istifa ettirilen ve teşkilatçılığı ile bilinen Özlem Turan ile Başkan Sıbıç'ın İlçe Başkanlığında yakın çalışma ekibinde bulunan İlknur Cürgül'de başarının gururunu yaşayarak başkanlık mazbatası ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Cürgül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu; "20 koca yıl bekledik. Çok şükür bin şükür bugünü gördük. Bu karede emek, özveri, fedakarlık ve inanç var. Adayına inanmak var, daha da önemlisi tüm olumsuzluklara rağmen el ele, kol kola yürümek var. Zoru başaran bir ekibin içinde olup yol almaktan haklı olarak çok gururlu ve mutluyum. Bir gün dahi olsun bizi karamsarlığa düşürmeyip o kadar yoğunluk içinde motive eden ve bize yeri geldiğinde arkadaş, yeri geldiğinde abi yeri geldiğinde başkanımız olduğunu hatırlatan sayın Belediye Başkanımız Necmi Sıbıç'a bize bunu yaşattığı için sonsuz teşekkürler. Ne demiştik işimiz gücümüz Bulancak"
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ın seçimleri kazanarak mazbatayı almasının ardından başarının gizli kahramanları haklı gurur yaşıyor.

Bulancak Kadın Kolları Başkanı iken görevinden istifa ettirilen ve teşkilatçılığı ile bilinen Özlem Turan ile Başkan Sıbıç'ın İlçe Başkanlığında yakın çalışma ekibinde bulunan İlknur Cürgül'de başarının gururunu yaşayarak başkanlık mazbatası ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Cürgül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu; "20 koca yıl bekledik. Çok şükür bin şükür bugünü gördük. Bu karede emek, özveri, fedakarlık ve inanç var. Adayına inanmak var, daha da önemlisi tüm olumsuzluklara rağmen el ele, kol kola yürümek var. Zoru başaran bir ekibin içinde olup yol almaktan haklı olarak çok gururlu ve mutluyum. Bir gün dahi olsun bizi karamsarlığa düşürmeyip o kadar yoğunluk içinde motive eden ve bize yeri geldiğinde arkadaş, yeri geldiğinde abi yeri geldiğinde başkanımız olduğunu hatırlatan sayın Belediye Başkanımız Necmi Sıbıç'a bize bunu yaşattığı için sonsuz teşekkürler. Ne demiştik işimiz gücümüz Bulancak"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.