Her gün 20 sokak kedisini besliyorlar

YAŞAM 03.06.2024 - 17:21, Güncelleme: 03.06.2024 - 17:21 3214+ kez okundu.
 

Her gün 20 sokak kedisini besliyorlar

Bulancak’ta yaşayan Özen Kitap Kırtasiye sahibi Ahmet Kara ve yanında çalışan Fatih Yüksel’in kedi sevgisi anlatılamaz.
İşyerinin karşısında çıkmaz sokakta her sabah kedilere ciğer ve diğer kedi mamalarından veriyorlar. Rahatsızlandıklarında ise veterinere götürüp tedavisini yaptırıyorlar. Yaz-kış işyeri açık olduğu müddetçe her gün veriyorlar. Kedi sevgisi gençlik yıllarında kediyi sahiplenmeleriyle başladı. Her sabah iş yerini açmadan çevredeki kedilere kendi imkanıyla satın aldıkları ciğer, kuru yem ve mamaları dağıtıyorlar. Yaklaşık 20 sokak kedisini elleriyle besleyen iki dost, Yıldız Haber Gazetesine yaptığı açıklamada 6 yıldır düzenli olarak her gün kedilerin beslenmesiyle ilgilendiklerini söylediler. Kedilerin ihtiyaçlarını kendi ceplerinden karşıladıklarını, bunu seve, seve yaptıklarını ve kedilerin karınlarının doymasının kendileri için büyük mutluluk olduğunu ifade ettiler.
Bulancak’ta yaşayan Özen Kitap Kırtasiye sahibi Ahmet Kara ve yanında çalışan Fatih Yüksel’in kedi sevgisi anlatılamaz.

İşyerinin karşısında çıkmaz sokakta her sabah kedilere ciğer ve diğer kedi mamalarından veriyorlar. Rahatsızlandıklarında ise veterinere götürüp tedavisini yaptırıyorlar. Yaz-kış işyeri açık olduğu müddetçe her gün veriyorlar.

Kedi sevgisi gençlik yıllarında kediyi sahiplenmeleriyle başladı. Her sabah iş yerini açmadan çevredeki kedilere kendi imkanıyla satın aldıkları ciğer, kuru yem ve mamaları dağıtıyorlar. Yaklaşık 20 sokak kedisini elleriyle besleyen iki dost, Yıldız Haber Gazetesine yaptığı açıklamada 6 yıldır düzenli olarak her gün kedilerin beslenmesiyle ilgilendiklerini söylediler. Kedilerin ihtiyaçlarını kendi ceplerinden karşıladıklarını, bunu seve, seve yaptıklarını ve kedilerin karınlarının doymasının kendileri için büyük mutluluk olduğunu ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.